Gülsim Ali'den şoke eden sitem: Dayatılmasını hoş bulmuyorum!

Gönül Dağı ve Al Sancak'ın başarılı oyuncusu Gülsim Ali beklenmedik bir sitem ile gündeme geldi. Oyuncu arkadaşı Aslıhan Güner ile samimi açıklamalar yapan Gülsim Ali bazı dayatmalara karşı olduğunu net bir dille ifade etti.

Gülsim Ali'den şoke eden sitem: Dayatılmasını hoş bulmuyorum!
Gülsim Ali'den şoke eden sitem: Dayatılmasını hoş bulmuyorum!
GİRİŞ 03.08.2023 16:10 GÜNCELLEME 03.08.2023 16:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı dizisi ile büyük bir takipçi kitlesi elde eden Gülsim Ali, oyuncu arkadaşı Aslıhan Güner ile birlikte bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Samimi açıklamalar yapan iki dost, şaşırtıcı ifadelere imza attı. 

Muhabirlerini sorularını yanıtsız bırakmayan Gülsim Ali, sektörde olan garip durumlardan bahsetti. Oyuncu Ali, çalıştığı sektörde iş bitince arkadaşlığın da bittiğini, takipten çıkıldığını, bu tarz durumlarla sık karşılaştığını söyledi.

Masterchef tarihinde bir ilk! Böyle ayrılık daha önce hiç yaşanmadı, gözyaşları sel olduMasterchef tarihinde bir ilk! Böyle ayrılık daha önce hiç yaşanmadı, gözyaşları sel oldu

Gülsim Ali

"İYİKİ ASLIHAN GİBİ ARKADAŞIM VAR!"

Oyuncu Gülsüm Ali, ailesinin Bulgaristan'da yaşadığını, ve uzakta olmanın zor olduğunu söyledi. Ardından sıkı dostu Aslıhan Güner'i işaret ederek, "Ama iyi ki Aslıhan gibi arkadaşım var" ifadelerini kullandı. 

Bunun üzerine Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile akıllara kazınan Aslıhan Güner, bulundukları sektörde arkadaş olabilmenin çok zor olduğunu söyledi ve ekledi:

Oyunculuk, egoların doğru yönetilmesi ile orantılı bence. Tanınmak psikolojiyi ciddi derecede bozacak bir şey. Önemli olan bunu doğru yönetebilmek. Benim etrafımda çok az insan var. Az insan, çok huzur.

Gülsim Ali ve Aslıhan Güner

"DAYATILMASI HOŞ DEĞİL"

Gülsim Ali, son günlerde popüler hale gelen Barbie akımını da değerlendirmeyi ihmal etmedi ve konuyla ilgili "Beden oluşumunun bu şekilde dayatılmasını çok hoş bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ali, ayrıca bu akımın ardından pembe giymeye korkar olduğunun altını çizdi. 

KAYNAK: HABERTÜRK
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Msfir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu ciplak protestoyu destekleyen sanatci degilmi!!
    Cevapla
  • Duygusal Zombi 9 ay önce Şikayet Et
    Sanatçı dediğimiz belli bir yere sahip kişilerin topluma örnek olmak gibi çok ama çok büyük sorumlulukları var. Ve maalesef sanatçı diye geçinen bir çok oyuncu bu konuda sınıfta kaldılar. Ama bu iki güzide sanatçımızı tebrik ediyorum. Hem oyunculukları hem ahlakları hem de insanlıkları en az yüzleri kadar güzel. İyi ki varlar...
    Cevapla
  • Demoxy 9 ay önce Şikayet Et
    Artık onun olduğu hiç bir diziye bakmıyorum...
    Cevapla
  • Nurten 9 ay önce Şikayet Et
    Gulsim ali güzelliği der susarim
    Cevapla
  • Niye lo 9 ay önce Şikayet Et
    Ilker
    Cevapla
  • 3477 9 ay önce Şikayet Et
    Sen bakmayı ver biz hastasıyız dedeee...
    Cevapla
  • Hakikat 9 ay önce Şikayet Et
    En güzeli gülsüm ali
    Cevapla
  • DEVLET ADABI 9 ay önce Şikayet Et
    Evet haklısın artık insanlar BENCİL , KİBİRLİ ve VURDUM DUYMAZ olmuş hele Arkadaşlık , Samimiyet , İçtenlik ve DOĞALLIK 80 . 90' lı yıllarında kaldı gerçekten 90' lı yıllar her açıdan güzeldi evet belki paramız pulumuz yatımız katımız yoktu fakat insanlar MUTLU idi YAVAN EKMEK bile TADI vardı şimdi ne BALIN ne KAYMAĞIN ne de EKMEĞİN tadı YOK hele,ki insanlar tanıyamaz olduk sanki
    Cevapla
  • Nevşehir'li 9 ay önce Şikayet Et
    Efkarlandırdın beni be abi ,ağzına sağlık !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Skandal nükleer silah çağrısı! Hamas'tan jet cevap!
Sezai Temelli: Her gün Suriye'yi, Irak’ı bombalarsanız bu ülkenin ekonomisi batar