Teoman 'istemiyorum' diyerek kovdu! Konser alanında tepkiler büyüdü

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İzmit'te konser veren Teoman yaptığı son hareketle, sevenlerinin bile tepkisini topladı. Gazetecileri konser alanından kovan Teoman'a tepki vatandaşlardan geldi.

Teoman 'istemiyorum' diyerek kovdu! Konser alanında tepkiler büyüdü
Teoman 'istemiyorum' diyerek kovdu! Konser alanında tepkiler büyüdü
GİRİŞ 04.09.2023 11:34 GÜNCELLEME 04.09.2023 11:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

1986'dan beri müzik kariyerine devam eden ünlü rock müziği sanatçısı Teoman  yine bir skandal ile gündeme geldi. Ünlü müzisyen konser alanında yaptığı hareketle vatandaşların tepkisini topladı. 

55 yaşındaki şarkıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kocaeli'deki İzmit Kent Meydanı'nda akşam saatlerinde sahne aldı. Sahneye geç çıkan Teoman, bir de üstüne, menajerleri vasıtası ile konser alanından basın mensuplarını kovdu.

Teoman, kortej alanında gazetecileri görmek istemeyince basın mensupları da konseri dışarından takip etmek zorunda kaldı. Bu durumu gören vatandaşlar ise Teoman'a ıslık çalarak tepki gösterdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • minik icardi 2 ay önce Şikayet Et
    Teomanı kutluyorum.
    Cevapla
  • yusuf 7 ay önce Şikayet Et
    bizim teo ya
    Cevapla
  • yusuf 7 ay önce Şikayet Et
    goççum benim
    Cevapla
  • Past 7 ay önce Şikayet Et
    Teomanı tebrik ediyorum doğru olanı yapmış
    Cevapla
  • Sare naz 7 ay önce Şikayet Et
    Teoman gibi sanatçılar gazetecileri magazindiler kovmalı toplumun ayarını bozuyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!