İbrahim Tatlıses'in oğlu babasını karşısına aldı! Resmen rakip oldu...

Aile hayatıyla sık sık gündem olan İbrahim Tatlıses bu kez de oğlu Ahmet Tatlıses ile resmen rakip oldu. Uzun zamandan beri babasıyla tartışmalı olduğu bilinen Ahmet Tatlıses babasının çiğköfte fabrikasına rakip bir firma kurdu.

İbrahim Tatlıses'in oğlu  babasını karşısına aldı! Resmen rakip oldu...
İbrahim Tatlıses'in oğlu babasını karşısına aldı! Resmen rakip oldu...
GİRİŞ 06.09.2023 15:04 GÜNCELLEME 06.09.2023 15:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kariyerindeki gelişmelerin yanı sıra aile hayatı ile de gündeme gelen İbrahim Tatlıses, uzun zamandan beri devam ettiği çiğköfte işinde, tartışmalı olduğu bilinen oğlu Ahmet Tatlıses ile resmen rakip oldu. 

İbrahim Tatlıses'in kurduğu Tatlıses Gıda yönetiminde uzun yıllar boyunca görev yapan, diğer yandan da restoran işleten Ahmet Tatlıses bu kez de By Ahmet Tatlıses Çiğköfte isimli bir fabrika kurdu.

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in markası Tatlıses Çiğköfte'ye rakip olarak By Ahmet Tatlıses Çiğköfte Fabrikası'nı işletmeye başladı. Fabrika, birçok şube açmayı hedefliyor.

BABASININ ŞUBELERİNİ DEĞİŞİTİRİYOR

Ülkenin dört bir yanına şube açmayı hedefleyen  By Ahmet Tatlıses Çiğköfte, ilk iş olarak Tatlıses Çiğköfte’nin en gözde şubelerinden biri olan Bodrum'daki şubesini By Ahmet Tatlıses Çiğköfte olarak değiştirdi. 

Ahmet Tatlıses

Ayrıca, alınan habere göre birçok ilden de şube açmak için talep gelmeye başladı. Diğer yandan ise Ahmet Tatlıses'e birçok ünlü isimden destek geldiği, bu desteklerin de sosyal medyaya taşındığı öğrenildi. 

İbrahim Tatlıses

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Tırıs 7 ay önce Şikayet Et
    Babası gibi sulu değil, daha ağırbaşlı.
    Cevapla
  • Türk 7 ay önce Şikayet Et
    Hayirli olsun
    Cevapla
  • bahoç 7 ay önce Şikayet Et
    ibo varsa sen varsın yavru ALLAH uzun ömür versin ibo göçsün sende çöplüğe gidersin heeeyyyy balam heyyy
    Cevapla
  • bizene 7 ay önce Şikayet Et
    tatli acili cig köfte
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!