Özgü Namal ekranlara dönmeye hazır! “Yeni projeler yeni kıyafetler!”

Uzun süre ekranlardan ayrı kalan ünlü oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Eşinin acı kaybından sonra çocuklarıyla inzivaya çekilen Namal’ın ‘Kızıl Goncalar’ dizisi ile ekranlara dönmesi bekleniyor.

Özgü Namal ekranlara dönmeye hazır! “Yeni projeler yeni kıyafetler!”
Özgü Namal ekranlara dönmeye hazır! “Yeni projeler yeni kıyafetler!”
GİRİŞ 17.09.2023 11:50 GÜNCELLEME 17.09.2023 11:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

3 sene önce eşi Ahmet Serdar Oral’ın kalp krizi sonucu ani kaybını yaşayan Özgü Namal, uzun süredir kalabalıktan uzak duruyordu. Çocukları Nefes ve Elem ile kendisine yeni bir hayat kurmuştu. Basından ve ekranlardan uzak bir hayat sürdüren 43 yaşındaki oyuncu, eski hayatına dönme kararı aldı.

Bergüzar Korel’e takipçileri sitem etti: 'Çok bıktıysan sana fabrikada iş buluruz abla!”Bergüzar Korel’e takipçileri sitem etti: "Çok bıktıysan sana fabrikada iş buluruz abla!”

KIZIL GONCALAR İLE GERİ DÖNÜYOR!

Özgü Namal, 2015 senesinde Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmiş ve gözlerden ırak bir yaşam sürdürüyordu. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal ekranlara dönmeye de niyetlenmişti.

Evlilik yıl dönümlerinde Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım: 'Benim yaşam boyu ödülüm yokluğuna alışamadım'Evlilik yıl dönümlerinde Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım: "Benim yaşam boyu ödülüm yokluğuna alışamadım"

Şimdilerde Özcan Deniz ile "Kızıl Goncalar" dizisinde boşrolü paylaşacak olan Özgü Namal, geçtiğimiz günlerde İstinyePark alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı.

Basınla sohbet eden Özgün Namal, yeni projesi için alışveriş yapmaya geldiğini belirtti ve yaz aylarının kendisi için çok yorucu geçtiğini, devamlı çalıştığını söyledi. Uzun bir aradan sonra oldukça keyifli görünen Özgü Namal, "Çalışmaktan doğru düzgün alışveriş bile yapamadım fakat yeni proje yeni kıyafetler" diyerek mağazaları dolaşmayı devam etti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    çok yaşlanmış artık.
    Cevapla
  • Osman 7 ay önce Şikayet Et
    Her ekten yüzünü özledik. Oyuncu performansı her daim takdire şayan. Sevindim.
    Cevapla
  • Lütfü 7 ay önce Şikayet Et
    Ağzını burnunu oynatarak rol yapacak ve bölüm başı 1 milyon, ayda 4 milyon para alacak, Futbolcular gibi.. Askari ücretli garibanlarda bunları seyredecek...
    Cevapla
  • Osman 7 ay önce Şikayet Et
    İyi güzel de, sen olsan indirim mi yaparsın? Dizi kazanacak ki buna da verecek, yani karşılıklı. Yani sen çok kazandır ama az al...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!