Haluk Bilginer Angelina Jolie başrol oynayacak! Milyonlar kazanacak

En son Show TV'de yayınlanan Baba dizisi ile ekrana gelen Haluk Bilginer'e Angelina Jolie ile başrolü paylaşmak üzere bir sinema film teklifi götürüldü. Haluk Bilginer'e 'Maria' filminde oynaması için ödenen ücret ise dudak uçuklattı.

Haluk Bilginer Angelina Jolie başrol oynayacak! Milyonlar kazanacak
Haluk Bilginer Angelina Jolie başrol oynayacak! Milyonlar kazanacak
GİRİŞ 24.10.2023 13:48 GÜNCELLEME 24.10.2023 13:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı Haluk Bilginer'e ulusal çapta seyirci kitlesi olan bir filmden teklif geldi. Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını konu edinen 'Maria' filminin başrolündeki Aristotle Onassis karakteri için Haluk Bilginer'e teklif sunuldu.

Başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı Maria filminde, New York'ta ikamet eden Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırması için Haluk Bilginer'e 800 bin dolar (yaklaşık 22 Milyon Türk Lirası) ödeneceği öğrenildi. 

Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit itirafı: Zorla kalsınlar demem! Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit itirafı: Zorla kalsınlar demem!

Haluk Bilginer

2018'de de 255.5 milyon hasılat yapan ABD filmi Halloween'de rol alan Haluk Bilginer'in Maria filmi için alacağı ücretin yanı sıra filmden yüzdelik pay alacağı bildirildi. Simon Amstell'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin çekimleri başladı. 

Filmin oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yanı sıra  Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Kodi Smit-McPhee ve Valeria Golino yer alıyor. 

Gülşen Bubikoğlu'nun son hali olay oldu! Sosyal medyadan tepki geldiGülşen Bubikoğlu'nun son hali olay oldu! Sosyal medyadan tepki geldi

Maria filmi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • YKC 6 ay önce Şikayet Et
    Emeklilikte iyi para
    Cevapla
  • Cenk 6 ay önce Şikayet Et
    Az vermişler 3 milyon dolar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!