Acun Ilıcalı’dan zehir zemberek sözler: “Kansız adam sevmem!”

YouTube’da bir programa konuk olan Acun Ilıcalı, "Nankör insan, kansız adam sevmem" açıklaması üzerine Survivor yarışmasında yıldızı parlayan Serkay Tütüncü çileden çıktı, cevap gecikmedi.

Acun Ilıcalı’dan zehir zemberek sözler: “Kansız adam sevmem!”
Acun Ilıcalı’dan zehir zemberek sözler: “Kansız adam sevmem!”
GİRİŞ 28.10.2023 11:06 GÜNCELLEME 28.10.2023 11:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, söyledikleriyle gündemde yerini aldı. Konuya ilişkin Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalı'ya "Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim..." sözleri ile karşılık verdi.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Umre'ye gitti! Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Umre'ye gitti!

NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM!

Youtube’da Nur Tuğba Namlı'nın kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, "'Survivor'a keşke almasaydım' dediğiniz kimse var mı?" sorusuna yönelik "Nankör insan, kansız adam sevmem" cevabını verdi. Programın ardından akıllara Serkay Tütüncü geldi.

“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Gündeme düşen açıklamaların ardından Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalı'yı sert bir dilde eleştirdi:

"Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun... Kanal sahibisin falan... Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun... Ne kadar ayıp yaptığın... Kansız değilim Acun abi... Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim... Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum...

Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin... Para bendeydi" de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim... Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim... Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki... Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için... Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın... Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim seçildim Ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim Bence iyice canınız sıkılmasın Hadi eyvallah..."

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • sadet 6 ay önce Şikayet Et
    yarismani izlemistim hic sevmemistim kavgalarin deli etmisti,acun kesin haklidir onu da kizdirdin beli ki
    Cevapla
  • kemal 6 ay önce Şikayet Et
    ah başkan ah seni kullanarak meşhur zengin olanları ne zaman def edeceksin etrafından.
    Cevapla
  • Hakikî türk 6 ay önce Şikayet Et
    Sen yapılarından ahlaksızlıkları görmüyor heralde
    Cevapla
  • Kastamonulu 6 ay önce Şikayet Et
    Acun, para gücü zehirlenmesi yaşıyor dikkat etmeli İnsanları küçük görmemeli
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Kendi kanalında paso İsrail markalarının reklamını yapıyor esas kansızlık budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’da sokak köpeklerinden 15 yaşındaki kız çocuğuna saldırı
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro