Uğur Yücel'den şoke eden 'Eşkıya' açıklaması! “Oyunculuğu bırakma sebebim” dedi ve açıkladı

Yaklaşık 40 yıldan beri oyunculuk yapan Uğur Yücel son açıklaması ile oldukça şaşırttı! Türk sinemasının kült filmlerinden biri olan ve başrolünde Şener Şen'in yer aldığı Eşkıya filmi ile ilgili itirafta bulunan Uğur Yücel adından söz ettirdi.

Uğur Yücel'den şoke eden 'Eşkıya' açıklaması! “Oyunculuğu bırakma sebebim” dedi ve açıkladı
Uğur Yücel'den şoke eden 'Eşkıya' açıklaması! “Oyunculuğu bırakma sebebim” dedi ve açıkladı
GİRİŞ 18.11.2023 23:31 GÜNCELLEME 18.11.2023 23:31

1985'te 'Aşık Oldum' filmi ile oyunculuk kariyerine adım atan ve bugüne dek çok sayıda dizi ve filmde rol alan Uğur Yücel meslek hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Usta oyuncunun 'Eşkıya' filmi açıklaması ise ağızları açık bıraktı.

Geçtiğimiz gün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir etkinliğe katılan Uğur Yücel yaptığı söyleşide, Türk sinemasının efsanelerinden kabul edilen, 1996'da Şener Şen ile birlikte rol aldığı Eşkıya filmi hakkında konuştu ve filmi izleyip ağladığını ifade etti.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından şok itiraf: Tesettürlü olmak garip! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından şok itiraf: Tesettürlü olmak garip!

"OYUNCULUĞU BIRAKMA SEBEBİM"

Eski filmlerindeki oyunculuğunu beğenmediğini ve izleyemediğini ifade eden oyuncu Yücel, "Eşkıya oyunculuğu bırakma sebebim. Eski filmlerimi izlemiyorum. Fakat tesadüfen açık havada bir gösterimine denk geldim. Filmi ilk defa izleyip ağladım. Oyunculuğumu beğenmedim ve o dönem oyunculuğu bıraktım." şeklinde konuştu. 

YAKINDA 2 PROJE İLE EKRANLARDA!

En son bu yıl 'Çok Aşk' filmi ile oyunculuk performansı sergileyen Uğur Yücel şimdilerde ise yeni 2 projenin hazırlık aşamasında. 'Dünya Malı' ve 'Sadık Ahmet' isimli proje ile ekrana gelecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...