Kim Milyoner Olmak İster'de beklenen an! Gözler 5 Milyon TL'lik soruya çevrildi!

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?" heyecanın dorukta olduğu bir bölümle seyircinin karşısındaydı. 19 yaşındaki yarışmacı Berk Göktaş, 5 Milyon TL'lik soruyu açtırmayı başardı. Nefesler tutuldu, gözler 5 Milyon TL'lik soruda!

Kim Milyoner Olmak İster'de beklenen an! Gözler 5 Milyon TL'lik soruya çevrildi!
Kim Milyoner Olmak İster'de beklenen an! Gözler 5 Milyon TL'lik soruya çevrildi!
GİRİŞ 23.03.2024 11:03 GÜNCELLEME 23.03.2024 11:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Televizyon dünyasının en çok kazandıran "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programının geçtiğimiz bölümünde nefesler tutuldu. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Berk Göktaş'ın verdiği doğru cevaplarla büyük ödüle yaklaşıldı.

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yasemin Yalçın'ı görenler tanıyamıyor!‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yasemin Yalçın'ı görenler tanıyamıyor!

İİLK KEZ 5 MİLYON TL'Yİ KAZANAN OLACAK!

ATV ekranlarının rekortmen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in final sorusunu açtırmayı hak kazanan Berk Göktaş, peş peşe verdiği doğru cevaplar seyirciyi heyecana sürükledi.

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen geceye kızı katılmadı! Gözler Pelin Öztekin’i aradı!Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen geceye kızı katılmadı! Gözler Pelin Öztekin’i aradı!

5 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazanan Göktaş, son soruyu da doğru yanıtlarsa Milyoner tarihinde bir ilke tanıklık edecek.

Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...

Kim Milyoner Olmak İster'in bu pazar akşamı yayınlanacak olan bölümünde 5 Milyon TL'lik soru açılacak. Berk Göktaş'ın son soruya doğru cevap verip veremeyeceği ise merak konusu...

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Alper 1 ay önce Şikayet Et
    Bu gidişle ATV kapanır sorular çok basit
    Cevapla
  • Cano 1 ay önce Şikayet Et
    Çık ER meydanına millet Alim görsün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında