Sermiyan Midyat'tan trafik kazası haberi! Açıklama geldi

Hükümet Kadın filmi ile akıllara kazınan oyuncu Sermiyan Midyat geçirdiği trafik kazası ile gündeme geldi. Motorlu kurye ile kaza yaşayan Sermiyan Midyat konuya ilişkin açıklama yaparak üzgün olduğunu dile getirdi. İşte, konuyla kazayla ilgili tüm detaylar...

Sermiyan Midyat'tan trafik kazası haberi! Açıklama geldi
Sermiyan Midyat'tan trafik kazası haberi! Açıklama geldi
GİRİŞ 25.04.2024 14:37 GÜNCELLEME 25.04.2024 14:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 30 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden Sermiyan Midyat kaza haberi ile gündeme geldi. Sermiyan Midyat'ın aracı ile motorlu kurye çarpıştı. Konuya ilişkin açıklama da Sermiyat Midyat'tan kısa süre içinde geldi. 

En son 2022'de Hep Yek filminde oyunculuk performansı sergileyen oyuncu geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda AVM içindeki bir eczaneye gitti. Eczaneden çıktıktan sonra motorlu kurye ile kaza geçirdi.  

İşte kazanın detayları ve Sermiyan Midyat'ın konuya ilişkin yaptığı açıklama: 

Eczane dönüşü arabama bindim, bir baktım sol tarafımdan bir motorlu kurye direksiyon tarafından bana hızla çarptı. İster istemez bir anda neye uğradığımı şaşırdım ve korktum. Sol kapı tarafından çarpınca ilk başta kapıyı açıp inemedim. Çarpan kuryeye çok üzüldüm. Ekmeğinin peşinde bir insan, Allah'tan canına bir şey olmadı. Hâlâ şoktayım ve üzgünüm. Evime otomobilin kapısı tam kapanmadığı için yarı açık halde geldim.  Şükür kimsenin canına bir şey olmadı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Malkoçoğlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Tam 40 yıllık ağır vasıta şoförüyüm ve 30 yıllık Motorsiklet kullanıcısıyım. Motorumda oldukça güçlü ve hız yapmayı da sevmeme rağmen bu güne kadar asla ve asla BOŞ, TAM ŞERİT haricindeki yolu kullanmışlığım olmamıştır. (Motorum bu aradan geçermi? geçer.. hadi geçeyim) demedim. Asıl kural da budur. Federasyonlar, sürücü kursları ve Tv kanal-ları!!! Kamu yararı için görev üstlenin.
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bu motorcular trafikte başa bela oldular bunlara yasal düzenleme gelirse iyi olur yoksa çok canlar yanar dikkatsizce sağdan soldan zırt pırt giriyor çıkıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Motorcuda suç yoktur, Bu herif dikkat etmemiştir. Bunlar dengesizdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!