Önce alkole şimdi de Taksim'e karşı çıktı

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Gezi Parkı'nın yıkımıyla ilgili olarak sert eleştirilerine devam etti. Günay, daha önce de alkol düzenlemesini eleştirmişti.

Önce alkole şimdi de Taksim'e karşı çıktı
Önce alkole şimdi de Taksim'e karşı çıktı
GİRİŞ 31.05.2013 15:27 GÜNCELLEME 31.05.2013 16:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Günay AK Parti'nin açılımı olan "Adalet ve Kalkınma"ya atıf yaparak bir ayetle sert eleştirdi.

Günay geçen yıl bakanlığı döneminde Akşam gazetesine yaptığı açıklamanın linkini paylaşarak Gezi Parkı'nın yıkılıp Topçu Kışlası'nın yapımına karşı olduğunu vurguladı.

1. Bugün cuma; bizim inancımızda insanlar toplanıp sorunlarını,bilgilerini paylaşır,doğruyu bulmaya çalışırlar. O zaman birlikte düşünelim.

2. İstanbul'da,kamunun elinde kalmış birkaç parça yeşili bina/AVM yapıp ranta kurban etmek mi doğru, koruyup,insanların yararına sunmak mı?

3. Herkes elini vicdanına koysun! İstanbul'da orta gelirlinin Beyoğlu'nda gezi parkından daha kolay paylaşıp yararlanacağı başka neresi var?

4. Bu bir ağaç fetişizmi değil; Istanbul'da, şehir içinde kalan birkaç yeşil alanı tüketim/rant/kar hırsına teslim etmemenin mücadelesidir.

5. "Adalet ve Kalkınma" dünyayı güzelleştirmek,"yaratılmışı sevmek" ve yapılaşmada, varsıllaşmada, tüketmekte aşırıya gitmemek değil midir?

6. Öyleyse Emrolunduğu gibi dosdoğru olun! Şükür ki öyle yapmışız

YORUMLAR 12
  • ahmet akı 10 yıl önce Şikayet Et
    onun kökü kuvetli. akp,mhp chp den olsun hiç önemli değil önemli olan doğruyu söyleyebilmek. ertuğrul günayın kökü sağlam arkadaşlar
    Cevapla
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatta Akp hükümetine ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beye bu kadar kin ve nefretle saldırmalarının altında yatan gerçek: 28 Şubat sürecinin getirdiği 950 öncesinin siyasi, dini ve kültürel yapılanmasına . Geri dönüşüm düzeninin durdurulması dır. Chp, Mhp, Dsp nin derdi ne apo ne ekonomi nede kendileri gibi düşünmeyen ve inanmayan millettir “yani halktır”. 28 Şubat yapılanmasını, Akp hükümeti durdurduğundan, bütün hayalleri yıkılan. Chp ye zıt kardeş olarak kurulan ama farklı gibi gözükse de aynı ideali ve ideolojik yapıyı Cumhuriyetin kuruluş ilke devrimlerini savunan Mhp. Seçimle veya Abd ve İsrail desteği ile darbe yapma ihtimali olmayınca, iş başlarına düştü ve her ne pahasına olursa olsun. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan beyi yok edebilmenin mücadelesine çevirdiler. Hele şimdi terör de bitirilirse halkı baskı altında tutacak olayda ellerinden gideceği için temelli ÇILDIRIYORLAR hakaret ve suçlamaları acizliklerinin ifadesidir. Çünkü daha önce Abd nin öncülüğünde 27 Mayıs 960 darbesinin organizatörlüğünü yapanlar, Chp nin elitleri ve Mhp nin kurucu yönetimi değimliydi.
    Cevapla
  • Sütçü İmamın Torunu 10 yıl önce Şikayet Et
    yakında. CHP ye geçerse şaşırmam. ne de olsa eski CHP li.
    Cevapla
  • Gökhan SERT 10 yıl önce Şikayet Et
    Eski turizm bakanımızı anlayamıyorum. Tarihi değerlerimizin ortaya çıkmasına neden karşı çıkıyor anlamıyorum. Yoksa öküz öldü ortaklık bitti moduna mı geçti?? Sanki öyle gibi?
    Cevapla
  • COŞKUN ÇAKIR 10 yıl önce Şikayet Et
    hep diyoruzya.... demokrasi diye işte nadir rastlanan bir durum kendi partisinin her şeyi doğru olacak değil diyen biri bu sadece ak parti ile sınırlı kalmamalı her partide kendi partisinin yanlış olduğunu düşündüğü durumları ifade edicek birileri olmalı ancak o şekilde ötekileştirilmekten kurtuluruz empati yapmış oluruz bir nebzede olsa...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
36 bin sağlık personeli alınacak!