Kılıçdaroğlu'nun en sevindiği ve en üzüldüğü iller

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yaptığı basın toplantısında seçim sonuçlarına göre CHP'nin kazandığı Hatay'a çok sevindiğini ancak kaybettikleri Artvin'e de çok üzüldüklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun en sevindiği ve en üzüldüğü iller
Kılıçdaroğlu'nun en sevindiği ve en üzüldüğü iller
GİRİŞ 31.03.2014 15:01 GÜNCELLEME 31.03.2014 15:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim sonuçlarını yaptığı basın toplantısı ile değerlendirdi.

EN ÇOK SEVİNDİĞİ İL

Kılıçdaroğlu, alınan sonuçları derinlemesine parti içinde değerlendireceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Ankara'da değil bir çok yerde itirazlar var. Avukatlarımız çalışıyor. Birçok yerde itirazımızı yaptık. Elimden geleni yaptık. Bu benim görevim övüneceğim birşey değil. Hatay için çok sevindik, Hatay'a barış gelecek . Ama Artvin'i de kaybettiğimiz için çok üzüldük" dedi.

YORUMLAR 20
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu Doğu ve Güneydoğudaki bir çok ildeki oylarına itiraz edecek.. Mesela: Diyarbakır'da CHP'nin ilan edilen oy oranı; %1.1 halbuki CHP bu ilde %1.2 oranında oy almış. Mesela: Siirt'te ilan edilen oy oranı %0.7 halbuki bu ilde de CHP'ye haksızlık yapılmış, esas oy oranı %0.8. Buna benzer misalleri çoğaltabilriz. Nerdesin Recep bey, hani demokrasi hani insan hakları....
    Cevapla
  • burak sezgin 10 yıl önce Şikayet Et
    yok yok biz kaybettik... yok yok asıl bizim istifa etmemiz lazım...Ayrıca her türlü hileyi yaptık..oy kullanacağınız okuluda çaldık biz...
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Sevinip üzülmeyi bırak, gereken istifayı yap !!!. Avrupada bir parti başkanı partisini hükümete taşımakla mükelleftir başaramazsa başkanlığı başkasına bırakmak mecburiyetindedir ! sandalyaya yapışıkmısın yoksa ???
    Cevapla
  • Erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adam yedi kocalı Hürmüz misali Valla. Kendi çocuğu bile "babasında bir parti başkanı olma istidadı olmadığını itiraf etmişti. Evlat babayı bilmezmi !
    Cevapla
  • serdar kıran 10 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir tabirdir yaaa. hataya çok sevinmiş oraya barış gelecekmiş . artvine de çok üzülmüş orada da savaş başlatacak demekki :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır!
Tutuklama talebi panikletti! Köşeye sıkışan Netanyahu'dan ilk açıklama!