Erdoğan: Yeni bir eyalet mi oluşturuluyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEİK Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada sınırımızdaki tehlikeye dikkat çekti.

Erdoğan: Yeni bir eyalet mi oluşturuluyor?
Erdoğan: Yeni bir eyalet mi oluşturuluyor?
GİRİŞ 20.12.2014 13:23 GÜNCELLEME 20.12.2014 13:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

“Kuzey Suriye’de yeni bir eyalet mi oluşturuluyor?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülkem için bir sıkıntıdır, tehdittir. Bunu görmezden gelemem” dedi. İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama: 

‘YENİ BİR EYALET Mİ OLUŞTURULUYOR?’

"Suriyeli mülteciler için yardım etmiyorlar. Paraya gelince bir şey yok. Onların tanrısı o. Kobani Kobani kobani dediler. Uçaktan mühimmat indirdiler. Bir kısmı DEHAŞ’a bir kısım PYD’ye gitti. İkisi de terör örgütü, al birini vur ötekine. Kobani’de sivil halk yok. Halep’le niye ilgilenmiyorsunuz? Niye sahip çıkmıyorsunuz? Birileri için Kobani’nin önemi var. Kuzey Suriye’de yeni bir eyalet mi oluşturuluyor? Bu ülkem için bir sıkıntıdır, tehdittir. Bunu görmezden gelemem. Koskoca bir soru işareti var. Biz biliyoruz ama sabırlıyız?"

YORUMLAR 10
  • enes 9 yıl önce Şikayet Et
    kapatalım sınırı yardımlar gitmesin sorun çözülür
    Cevapla
  • fatma 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyorsun Cumhurbaşkanım da onların ne halt yediği kadar bizim nasıl bir planımız (planlarımız) olduğu daha önemli...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Zaferin Sırrı Hazreti Peygamberin (sav) İzini Takip Etmektir Diyen ! Fatih Sultan Mehmet Hanın Torunu Son Osmanlı Son Kale Evladı Osmanlı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan senin için öleceksek,de ADAM gibi öleleim !
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Neremle güleceğimi şaşırdım.Adamlara her türlü silah, muhimmat ve adam geçişine izin ver..Sonra orda ne oluyor ? eyalet mi oluşturuyorsunuz diye serzenişlen :))
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Cumhurbaskanim,ikinci bir israil kuruyorlar, sonra Ücüncü, sonra dördüncü. Herzamanki gibi onlari bize kurdurtup yasatirlar, gelistirttirler. Sonra ilk bizle kavga ettirirler, Sonra buyuk israil kurulur..... Boyle olacaktir. Cok eskiden beri bizim ülke yonetimimiz de bu sekilde idi.Herseyi vatandasa yaptırtıp, sonra mülkiyetlerini elinden alirlardi. Kanunlar cıkartarak yasalar cıkartarak. Kızmak yok sayın cumhurbaskanım. Ama o devlet yonetimi hala aynı sekilde ve sizler secilsenizda, ayran uzerindeki kaymak gibisiniz, onlar hep orada, hep orada, siz belkide birgun gideceksiniz. Allah gostermesin bize olan zulm devam edecek. Malesef suan bize zulm ediyorlar. siz ise sesimizi duymuyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!