AK Partili Başkan Karaaslan dolmuş şoförlüğü yaptı

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı - Kızılay dolmuş hattında şoförlük yaparak anayasa değişikliği referandumu hakkında vatandaşla sohbet etti.

AK Partili Başkan Karaaslan dolmuş şoförlüğü yaptı
AK Partili Başkan Karaaslan dolmuş şoförlüğü yaptı
GİRİŞ 19.02.2017 00:20 GÜNCELLEME 19.02.2017 00:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Gölbaşı’nda Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı - Kızılay dolmuş hattında şoförlük yaptı. Karaaslan, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumuna yönelik vatandaşlarla sohbet etti.

Gölbaşı TOKİ Konutları’ndan hareket eden dolmuşun şoförlüğünü yapan Karaaslan, dolmuşa binen vatandaşların referandum hakkındaki sorularını yanıtladı. Yaklaşan referandum öncesi vatandaşların düşüncelerini dinleyen Karaaslan, Türkiye’de periyodik olarak seçilen hükümetlerin sayısının çok fazla olduğunu ifade ederek istikrarın gerekliliğine vurgu yaptı.

Vatandaşlardan gelen “Neden evet demeliyiz?” sorusunu cevaplayan Karaaslan, “Artık ülkede iki başlılık olmasın, koalisyonlar dönemi olmasın, Cumhurbaşkanı ve ekibi tarafından ülke yönetilsin. Tek başına iktidar her zaman daha istikrarlıdır. Bunun için vatandaşlarımızdan evet oyu vermelerini bekliyoruz. Bazı kesimler bu değişikliği rejim değişikliği olarak lanse etmektedir. Bu bir sistem değişikliğidir.” dedi.

Karaaslan ayrıca sandıkta evet ve hayır oyu kullanacak olan tüm seçmenlerin kararına saygı duyacaklarını söyledi. Ak Parti’nin ülkede yaşanabilecek kutuplaşmaya karşı olduğunu belirten Karaaslan “Bizim için 17 Nisan’da çıkacak olan sonuç ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti tektir, birliktedir, beraberdir. Biz bu şekilde düşünüyoruz. Evet diyen de hayır diyen de bizim ülkemizin insanıdır.” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • zeynel yetgin 7 yıl önce Şikayet Et
    osman bey genç,dinamik,çalışkan ve müteşebbis bir başkan.kendilerini daha üst makamlarda görmeyi arzu ederiz.allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!