Sandığından hangi partiye kaç oy çıktı?

Seçim sonuçları Meclis'teki yeni siyasi dağılımı ortaya koyarken, sandıklardaki sonuçlar da 100 yüze yakın netleşti. Tıkla... Sandığından hangi partiye kaç oy çıktı öğren!

Sandığından hangi partiye kaç oy çıktı?
Sandığından hangi partiye kaç oy çıktı?
GİRİŞ 14.06.2011 14:45 GÜNCELLEME 14.06.2011 14:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milletvekili seçim sonuçları Meclis'teki yeni siyasi dağılımı ortaya koyarken, sandıklardaki sonuçlarda 100 yüz oranında netleşiyor.

Peki hangi sandığa seçim sonucu nasıl yansıdı? İlinizi, ilçenizi ve sandık numaranızı seçin, sonuçları görün...

kullan

 

YORUMLAR 10
  • Musa Soylu 12 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğudaki Seçim Sandıkları Sonuçları. Her Sandığın başında Devleti temsilen başkan ve partilerini temsilen sandık müşahitleri olur.Sandık sonuçlarına bakıyorum da kayıtlı seçmen dışında sandık görevlilerinin sayısı kayıtlı olmayan seçmen olarak geçiyor sayısı belli buraya kadar iyi güzel diyeceğimiz yok,burdan sonrası çok şey diyeceğimiz var: bazı sandıklar ful çıkmiış,BDP.nin adayına gitmiş,1 sandık başkanı ve 5-6 tane diğer partilerin temsilcileri hepsi BDP nin adayına vermişler.Sandık başkanları herkese oy verebilir de ona sözüm yok,diğer partilerin temsilcileri demi BDP adayına oy verdi??? Yani partilerini arkadan hançerledi???? Veya diğer partiler kendilerini temsilen bir sandık müşahidi bulamadılar da bütün partiler adına,her partiye birer temsilci olarak toplam yerine göre 6-7 sandık müşahidini hep BDP mi temin etti??? Soulacak çok soru var.Bir çok sandığın sayım döküm sonucundan durum belli olmaktadır.
    Cevapla
  • Musa Soylu 12 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğudaki Seçim Sandıkları Sonuçları. Hakkari-Mardin ve Diyarbakır ın sandıklarında ki oy dağılımlarını inceledim.Bazı küçük ilçelerde Toplu kopya var gibi izlenim edindim.Toplu kopya diyorum,Çünkü bizim sınavlarda oluyor,öyle diyeyim.Toplu oy kullanma veya başkalarının seçmen kağıdı ile oy kullanma gibi.Bir sınav salonunda sınava girenlerin kopya çektiği kağıtlardan hemen anlaşılır.Bu oy işlemi de öyle.Bir defa bu seçimde her sandık en az %10 oy firesi verdi.En az diyorum,çünkü herkesi bütün sandıkların başına eksiksiz getirmek mümkün değildir.Mutlaka birilerinin bir mazereti çıkar,oy mahallinde bulunamaz.Bakıyorum da hiç birçoğunda hiç firesiz bütün seçmenler hazır kıt a sandığın başında olmuş gibi ful oy kullanılmış.Fire ye bakıyorum birçoğunda hiç yok.Buranın seçmeninin en az %10 u okuma yazma bilmiyor,bir kısmı da türkçe bilmiyor,nasıl olur da tam isabet hiç firesiz oy kullanılır?? Bir adaya ful kullanılan sandıklar var.Ne maharetli seçmenimiz varmışta tam isabetli hiç şaşırmadan 12 den vurmuş???Çok Soru işareti var
    Cevapla
  • Salkim 12 yıl önce Şikayet Et
    Gözümle gördüm.... Sayılmayan oyların çoğu Ak Partinindi. Başakşehir 1170 Nolu sandıkta gözlemci idim. Logonun üstüne basılan Ak Parti oyu iptal edildi. Çizgiyi hafif taşmış Ak Parti oyları iptal edildi. Bir de aynı pusula üerinde hem Ak Parti hem de Saadete basılmış oylar iptal edildi. Tabiiki bunun iptal edilmesi doğru. Ama bir tane CHP oyu iptal edilmedi.
    Cevapla
  • ali celik 12 yıl önce Şikayet Et
    Tam doğru. Kim yaparsa yapsın güzel olmuş.Bazı chpliler oyumuz kayboldu diyordu baksın emin olsunlar.Ben sandığımı gördüm kılı kılına doğru ezbereden hata iddia etmeyin.
    Cevapla
  • Bezgin Bekir 12 yıl önce Şikayet Et
    Aferin CHP!. AKP'nin yapması gereken bir çalışmayı CHP başarmış. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Parti kuruldu kurulalı beri ilk defa güzel bir iş yapmış. Aslında ne kadar basit bir iş bilenler bilir. Ama ne CHA, ne İHA, ne TRT, ne de diğerleri. Hiç kimsenin aklına gelmemiş demekki:(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...