Kılıçdaroğlu şaşkın: Allah Allah öyle mi diyorlar?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Salih Fırat'ın CHP'den istifa ettiği haberini Uğur Mumcu için düzenlenen tören sırasında CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'den aldı.

Kılıçdaroğlu şaşkın: Allah Allah öyle mi diyorlar?
Kılıçdaroğlu şaşkın: Allah Allah öyle mi diyorlar?
GİRİŞ 24.01.2013 13:38 GÜNCELLEME 24.01.2013 19:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hamzaçebi'nin Kılıçdaroğlu'na ''Salih Beyin istifa ettiği söyleniyor. Gruba ulaşan bir istifa metni yok. Ancak doğruysa Meclis Başkanlığı'na iletilmiş olabilir efendim'' yönünde bir bilgilendirmesi oldu.

Kılıçdaroğlu'nun ilk tepkisi şaşkınlık taşıyan bir yüz ifadesiyle ''Allah Allah öyle mi diyorlar'' oldu. Ve ardından Kayseri programı için Uğur Mumcu sokağından ayrıldı.

O sırada partinin kimi isimleri de Kılıçdaroğlu'na Fırat'ın istifa haberini paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun tepkisi ''Haberleri biliyorum. Ancak doğru değil'' oldu. Kılıçdaroğlu daha sonra törenden ayrıldı.

YORUMLAR 7
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    ya ke-mal abi kusura bakma, beni o kadar güldürüyorsun ki "sen beni güldürdün.ALLAH' da (c.c) seni güldürsün" demek isterdim ama ;. sen ve chp gülerseniz memleketin anası ağlayacak,biliyorum,o sebeple diyemiyorum.şunu diyebilirim yinede; ALLAH (c.c) sana uzun ömür versin, ebediyen chp'nin başında kal inşaALLAH !! amin.
    Cevapla
  • Yunus TİN 11 yıl önce Şikayet Et
    zavallı. yahu benim bile haberim var chp li adamın istifa ettiğinden kemal efendinin haberi yok. başbakan demiyor mu? bunlar koyun bile güdemez diye. kendi vekilinden haberi olmayan bu aziz millete nasıl sahip çıkacak.
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 11 yıl önce Şikayet Et
    akşama kabul edersin.... anlık yaşamak bu olsa gerek... akşama haberin doğruluğunu öğrenince ne yapacaksın? tabii ki önceden yaptığın gibi sözünü yiyeceksin... bu sizde âdet haline geldi....
    Cevapla
  • Elcibey 11 yıl önce Şikayet Et
    bu adam super yaaaa ...dunyadan haberi yok. kukla gibi iplerle oynatiyorlar hahahhahah.. rahatlikla komedi dukkaninda da oynar :)
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    yukseklerde. bunlar hiçbir zaman kendilerını halkla bir tutmamışlar her zaman halka tepeden bakmışlar .bazan yaldanarak laf kaçırıyorlar bir zaman halkın oyuyla benım oyum bir olurmu diye tepki vermışlerdı ,sonra bidon kafalı demişlerdi ama halkın onune duramayacaklarını birturlu anlamıyorlar ülke yı kendilerının sanıyorlar bilinki ülke bir savaşa girse çoğu ülkeyı terkeder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama