Eski CHP'li başkan AK Parti'ye mi geçiyor?

Cumhuriyet Halk Partisi'nden kopuşlar devam ediyor. Birgül Ayman Güler'in sözlerine tepki olarak CHP'den istifa eden "Yılmaz Altındağ AK Parti'ye geçiyor" iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Eski CHP'li başkan AK Parti'ye mi geçiyor?
Eski CHP'li başkan AK Parti'ye mi geçiyor?
GİRİŞ 30.01.2013 09:55 GÜNCELLEME 30.01.2013 13:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi... 

CHP KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in, ''Türk ulusu ile Kürt milliyetini eşit gördüremezsiniz'' sözü partide deprem etkisi yarattı. Önce CHP Adıyaman Milletvekili Salih Fırat istifa etti. Daha sonra ise CHP'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kazandığı tek belediye olan Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ partisinden ayrıldı. İşte bugün o belediye başkanı ile ilgili Ankara gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. 

AK PARTİ ROZETİ TAKACAK

Haber7.com'un edindiği bilgiye göre eski CHP'li Yılmaz Altındağ ekibiyle beraber AK Parti saflarına katılıyor. Aynı zamanda Mardin'li de olan İçişleri Bakanı Muammer Güler'le sıcak temas içerisinde olan Yılmaz Altındağ'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti'nin önümüzdeki grup toplantısında rozet takılacağı da belirtildi. 

SİNAN YERLİKAYA DA AK PARTİYE GEÇİYOR

CHP eski Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya da dün yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan'la görüştüğünü Tunceli'deki eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla beraber önümüzdeki günlerde AK Parti'ye katılacağı ifade etmişti. 

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 3
  • Nihat Özbudun 11 yıl önce Şikayet Et
    bu döneklik değil akılcılıktır.. insanları "seçmedikleri" bir hususiyet yüzünden övmek veya mahkum etmek ilkelliktir, ırkçılıktır. müslümanlar ancak hür iradeleri ile yaptıkları seçimlerden sorumlu olduklarının idrakindedirler. kürtlük, türklük, siyah derili, beyaz derili, erkek, kadın gibi yaradılış özelliklerinin ne getirdiği bir artısı ne de eksisi vardır. farklılık ALLAH'a olan yakınlıktadır. böyle düşününce de türkler ve kürtler arasındaki meseleleri ortak payda olan islam dini çerçevesinde ele almak çözüme bizi daha yaklaştıracaktır. yani aklın yolu birdir.
    Cevapla
  • ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet gul' e cevaben;. bas ağrısı degil mıde bulantısı ahmet bey.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    ha gayret chp de çözüm başladı.!. zaten, türkiyede chp olduğu müddetçe başımızın ağrısı bitmeyecektir.!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kabine yarın toplanacak: Gündemde hangi konular var?
İsrail'e bir günde dört koldan darbe: Keskin nişancı, roket, pusu, füze salvoları