Başbakan Erdoğan'dan 'Susun' talimatı

Başbakan'dan AK Parti liler'e BDP heyeti ile Öcalan arasındaki İmralı görüşmelerinin basına sızan tutanaklarıyla ilgili "susun" uyarısı geldi.

Başbakan Erdoğan'dan 'Susun' talimatı
Başbakan Erdoğan'dan 'Susun' talimatı
GİRİŞ 02.03.2013 09:02 GÜNCELLEME 02.03.2013 09:14
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı kabuller ve kurmaylarının kendisi için hazırladığı doğum günü kutlaması için dün mesaisinin bir bölümünü partisinin genel merkezinde geçirdi.

Erdoğan genel merkez mesaisi sırasında İmralı görüşmesi tutanaklarının basına sızması konusunu da kısa bir süre değerlendirdi.

Vatan'da yer alan habere göre Başbakan Erdoğan, bazı AK Partililerin "2. Oslo skandalı" olarak tanımladıkları tutanak olayı ve kamuoyuna yansıyan içerikle ilgili basına değerlendirme yapılmamasını isterken; kurmay kadrosuna grubu kastederek "Arkadaşlar konuyla ilgili yorum yapmasınlar" talimatını verdi.

YORUMLAR 59
  • ertan tan 11 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi parçalıyorlar. Ey millet ne zamana kadar uyuyacaksınız? uyanın artık. Kürdistan sınırlarını çizdiler bile. başına getirecekleri adamı balirlediler bile. uyanın artık. uyanın. Türkiyeyi bölüyorlar.
    Cevapla
  • krem shanti 11 yıl önce Şikayet Et
    destekliyoruz Basbakanim. Allah yardimciniz olsun..
    Cevapla
  • ismilazımdegil 11 yıl önce Şikayet Et
    ismilazımdegil. Sonuna kadar arkandayız....Hadi bitirin şu işi
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    SÜRECE BENDEN TAM DESTEK..... Bitirin artık şu savaşı...
    Cevapla
  • Aziz Tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    kimse şunu iddia etmesin... amerikanın haberi yok.. hemde ortaklık yaptığımız bir ülke iken.. kimse alman haber alma teşkilatının, fransanın ki pkk ile içli dışlı haberi yok demesin.. sonuç itibariyle dışa yönelik bir susmanın bir anlamı yok.. zaten herkes herşeyi biliyor... Gerçekten milletin istediği gibi birşey olmalı.. Ortaklık yaptığımız ülkelerin gibi değil.. Sonuç itibariyle cehapeye mehapeyemi güveneceğiz.. Başörtüsü konusunda,tsk'nın askeri okullara alımalrda "hala" kişinin bacısının-anasının tesettürünü araştırıp ona irtica diyen bir uygulama hala devame diyorsa ve bu kadar yavaş ve çekinik giden bir hükümetin böyle bir konuda nasıl davranacağı şüpheli..Bir güven kırıntısı kaldı,onuda şüphe ile verelim bakalım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim için kritik karar! Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran hamle
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!