Kahvehaneye kadın eli değdi

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde 2 çocuk annesi Bedriye Ateş, 8 yıl önce eşi ile birlikte kahvehane işletmeye karar verdi.

Kahvehaneye kadın eli değdi
Kahvehaneye kadın eli değdi
GİRİŞ 29.03.2016 09:31 GÜNCELLEME 29.03.2016 09:31

Evde durmak yerine çalışmayı tercih eden Ateş, kahveciliğin kadın için zor olduğu ifade etti.

İşini severek yaptığını belirten Ateş, "Hem iş ve hayat şartları hem de eşime yardımcı olayım diye evde aylak duracağıma eşimle beraber bu işi yapmaya karar verdik,onun için başladım bu işe.Tabi ki zor oluyor bir kadın için. Hem evde hem dışarıda muhakkak her işin bir zorluğu gibi bu da oluyor. Sevdikten sonra o da güzel bir şey" dedi.

"EN ÇOK ZORLUĞU FARKLI İNSANLARLA TANIŞIYORSUN"

İşe ilk başladığı zamanlarda sıkıntı yaşadığını dile getiren Ateş, "İlk baştan biraz sıkıntı yaşadık ama tabi ki bunların kimisi arkadaş, kimisi babam yaşında olduğu için zaten kendi insanlarımız da olduğu için zorluk çekmedim şimdiye kadar. En çok zorluğu farklı insanlarla tanışıyorsun, farklı insanlar çıkıyor karşına. İki tane kızım var. Arada sırada çok sıkıştığım zaman bir elemanım yardım ediyor bana.Eşim sabahleyin açıyor sonra ben devralıyorum.Kendi geçimimizi sağlayacak kadar iş oluyor. Şaşıran çok oluyor. Tebrik edip giden de oluyor" ifadelerini kaydetti.

"YÜKSEK SESLE KONUŞMA OLUYORDU ŞİMDİ ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Kahveye gelen müşterilerin durumdan rahatsız olmadıklarını belirterek, "Bir bayanın çalışması güzel, rahatsız olmuyoruz o da rahatsız olmuyor. Yüksek sesle konuşma oluyordu şimdi öyle bir şey yok" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı