Buğday Tanesi filmi gençlerle buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı Kültür Sanat Koordinatörlüğü’nün “Beyaz Perde’de Bu Ay” serisinin ilk filmi, Avrupa’da galası gerçekleştirilen “Buğday Tanesi” oldu.

Buğday Tanesi filmi gençlerle buluştu
Buğday Tanesi filmi gençlerle buluştu
GİRİŞ 17.01.2023 16:19 GÜNCELLEME 17.01.2023 16:19

Gençlere yönelik bilimsel projeler üretmenin yanı sıra anlam dünyalarını da zenginleştirmeyi hedefleyen TÜGVA; yeni projesi “Beyaz Perde’de Bu Ay” kapsamında her ay tiyatro ve sinema konseptiyle gençlerle buluşacak. Ocak ayında TÜGVA Genel Merkez’de ilki gerçekleştirilen projeye ilgi yoğun oldu.

“Buğday Tanesi” filminin gösteriminde; ana kahraman, 27. Dönem AK Parti Milletvekili ve Avukat Serkan Bayram konuk olarak ağırlandı. Katılımcılar arasında filmde rol alan Taha Yusuf Tan da yer aldı.

Filme konu olan hayat hikâyesini hayranlıkla dinleyen gençler “Buğday Tanesi” filmini yoğun ilgiyle izledi. Etkinliğe katılan gençlere imzalı kitap hediye edildi.

HER AY YENİ BİR ETKİNLİK

TÜGVA Kültür Sanat, her ay yeni bir etkinlikle gündeme gelecek. Etkinlik içeriği ve başvurular sosyal medya hesaplarından takip edilecek.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde