Basın mensupları Şamlar Tabiat Parkı'nda buluştu

Basın mensupları Başakşehir Belediyesi’nin Şamlar Tabiat Parkı’ndaki spor ve piknik alanında bir araya geldi.

Basın mensupları Şamlar Tabiat Parkı'nda buluştu
Basın mensupları Şamlar Tabiat Parkı'nda buluştu
GİRİŞ 18.08.2017 10:28 GÜNCELLEME 18.08.2017 10:28

Aileleri ile birlikte keyifli ve farklı bir gün yaşayan basın çalışanları, yoğun iş temposunun yorgunluğunu Başakşehir’de attı.

Şamlar Tabiat Parkı 5.kapıda gerçekleşen basın pikniğine ulusal ve yerel basında görev yapan basın mensupları katıldı. Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Gülgönül’de piknik de misafirlere eşlik etti. Sportif aktivitelerin yoğun olduğu organizasyonda basın çalışanları aileleri ve dostlarıyla hoşça vakit geçirdi. 



3.2 KM PARKURDA PEDAL ÇEVİRDİLER

Kahvaltı ile başlayan organizasyonda basın mensupları belediyenin vermiş olduğu bisikletlerle 3.2 km’lik maceralı bir parkurda bisiklet sürmeye başladı. Ormanın temiz havasında, doğayla iç içe bir sürüş gerçekleştiren misafirler parkuru tamamladıktan sonra bisikletleri bırakarak ormanda yürüyüş yaptı.

PAİNTBALL’DA KIYASIYA MÜCADELE

Yoğun bir sezonda, tempolu bir şekilde çalışan basın mensuplarına nefes aldıran etkinlikte bisiklet dışında da birçok sportif aktivite gerçekleşti. Gruplara ayrılan misafirler Şamlar Tabiat Parkı’na özel hazırlanmış paintball alanında heyecanlı bir karşılaşma yaşadı. Hürriyet Gazetesi’nden Aziz Özen’in kaptanlığını yaptığı yeşil takım ile Habertürk Gazetesi’nden Hayati Arıgan’ın kaptanlığını yaptığı bej takım arasındaki kıyasıya mücadelede en çok mermi yiyen Sabah Gazetesi Muhabiri Mesut Altun renga renk oldu. 

Dileyen misafirler ise 6.kapı’da yer alan İzci Kampı’na geçerek flyfox, ok atma, at binme gibi sportif aktivitelerle güzel bir gün geçirdi.

Basın mensupları, organizasyondan duydukları memnuniyeti ve gelecek yıl da buluşmayı ümit ettiklerini söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı