Payitaht Abdülhamid 29.yeni bölüm ne zaman? Payitaht Abdülhamid son bölüm TRT

TRT 1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Payitaht Abdülhamid 29.bölümü için geri sayım başladı. Payitaht Abdülhamid dizisinin bu haftaki yayınlanacak yeni bölümünde silahlar konuşacak. Peki, merakla beklenilen Payitaht Abdülhamid 29.yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek? İşte, Payitaht Abdülhamid son bölüm TRT giriş sayfası!

Payitaht Abdülhamid 29.yeni bölüm ne zaman? Payitaht Abdülhamid son bölüm TRT
Payitaht Abdülhamid 29.yeni bölüm ne zaman? Payitaht Abdülhamid son bölüm TRT
GİRİŞ 15.12.2017 15:25 GÜNCELLEME 15.12.2017 16:15

TRT 1 ekranlarının izleyici kitlesini ekrana kilitleyen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid, ekranlara taşınacak 29.yeni bölümünde yine nefesler tutulacak. Payitaht Abdülhamid dizisinin 29.yeni bölümünün yayınlanmadan öncesinde yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Payitaht Abdülhamid dizisinin bu haftaki yeni bölümünde; Sultan Abdülhamid artık kimliğinden emin olduğu Parvus’u yakalamak üzere Murat’a emir verirken, Rus Heyeti Varna’daki Osmanlı Tabyalarını bombalamaya hazırlanıyor. Sultan Abdülhamid üzerine atılan iftiradan kurtulup savaşı engelleyebilecek mi? 

İlgili resim

İŞTE, PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM TRT GİRİŞ SAYFASI!

payitaht abdülhamid 28.bölüm ile ilgili görsel sonucu

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 29.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Payitaht Abdülhamid, 29.bölümüyle 15 Aralık Cuma günü saat 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 29.BÖLÜM FRAGMANI...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sultan Abdülhamid, kimliğinden şüphe ettiği Gerfand’ın ailesini getirtmiştir. Yolun sonuna gelen Parvus için son kozlarını oynama zamanıdır. Varna’da camide ibadet eden Müslümanlar korkunç bir şekilde katledilir ve katliamı Bulgar Çeteleri yapmış gibi gösterilir. Bu katliamın emrini veren kişi tabii ki Parvus’tur. Dünyaya, Abdülhamid’in intikam için Bulgarları öldürdüğü servis edilecektir. Bu amaçla Parvus, Bulgar köylerine baskınlar yaptırır. Rus Heyeti olayı tetkik için harekete geçer ve Osmanlı Savaşın eşiğine gelir.

Ahsen kolera virüsünü kendine enjekte ettirmiş ve bu illete çare bulunması beklenirken, Kemalettin de vicdanına yenik düşüp ölüm döşeğindeki Naime’nin yanına gelmiştir. Bu sırada Hatice’nin ortadan kaybolması Seniha ve Fehime’yi endişeye boğar. Bidar Sultan, Firuze’yi Tevfik Paşa ile evlendirerek ondan kurtulmayı umut ederken, Abdülkadir’le karşı karşıya gelir. Firuze ve Abdülkadir, Bidar Sultan’a rağmen kavuşabilecek midir? Hatice günler sonra elinde silahla Saraya dönmüştür. Ateşlenen silahın sesine koşan muhafızların kanlar içinde bulduğu kimdir?

payitaht abdülhamid 29.bölüm ile ilgili görsel sonucu

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdülhamid’in emriyle idam gerçekleşmiş; Seniha Sultan da Mahmud Paşa’nın acısıyla kavrulmaktadır… Haremde bir başka “yangın” da Naime’nin yüreğine düşer:  Kemalettin Paşa tutuklanmıştır! Üstelik Paşa, kendisine karşı intikam ateşiyle tutuşan azılı bir suçluyla aynı koğuştadır!

Yine de hayat devam etmekte, Devlet işleri yürümektedir… Abdülhamid petrol arazilerinin tümünü adeta kamulaştırırken, Hazine-i Hassa’ya alırken, Parvus onun bu hamlesiyle çılgına döner… Karaso ve Herzl’la birlikte olur ve Payitaht'taki gençleri Abdülhamid’e karşı kışkırtarak Yıldız Sarayı’na yürümelerini sağlar.

Parvus’un Abdülhamid’in bazı gençleri zehirlettiği haberini dünyaya yaymak için korkunç bir planı vardır! Abdülhamid yüzlerce gencin hastanelik olmasının ve bazılarının hayatlarını kaybetmesinin ardındaki gerçeği araştırır ve doktorlardan bunun nedeninin kolera salgını olduğunu öğrenir. Abdülhamid, bir yandan salgınla başa çıkmaya, insanların hayatını kurtarmaya çalışırken, bir yandan da, uzun zamandır şüphelendiği Gerfand’ın (Parvus) gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için, ailesini İstanbul’a getirtir.

Öte yanda, Hatice, zindana atıldığı için Paşalık vazifesinden ve Naime’den ayrılmak durumunda kalacak olan Kemalettin’le birlikte kaçıp gitmek için hazırlıklarını yapmaktadır.

İlgili resim

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİNİN KONUSU

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın  manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor.

Proje Tasarımı Osman Bodur’a ait ve senaryosunu yine Osman Bodur ve Uğur Uzunok’un üstlendiği “Payitaht - Abdülhamid”,  II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler “yeni yüzyılı” kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesini seyirciye aktaracak.  

payitaht abdülhamid ile ilgili görsel sonucu

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİNİN KADROSU

Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu,  Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer alacağı dizinin elliye yakın ana kadro oyuncu olmak üzere figüranlarla birlikte 400 ila 500 kişilik bölüm oyuncusu rol alıyor. Zaman zaman Yeşilçam’ın usta ve emektar oyuncuları da seyirciyle buluşacak. Dizide, 120 kişilik teknik ekip görev yapıyor.

Görüntü Yönetmenliğini Filinta’nın muhteşem görüntülerine imza atan Sami Saydan üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Özlem Taşpınar, Sanat Yönetmenliğini Yelkan İşkorkutan, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Barış Karaca, Tarih Danışmanlığını Azmi Özcan, Konsept Danışmanlığını Selman Kayabaşı, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Kemalettin Osmanlı ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’lara Digiflame imza atıyor.

payitaht abdülhamid ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş