Söz 36.bölümde neler oldu? Bahar babası ile ilgili gerçeklerin peşinde

Söz son bölümde; Keşanlı'nın kahramanlığı ile kurtulan Çaylak'ın yaşam mücadelesi hastanede devam etmektedir. Öte yandan ölümün eşiğinde olan Nazlı'nın kurtuluşu Derman'ın adamları ile mücadeleye giren Karabatak sayesinde olacaktır. Peki, nefes kesen Söz 35.bölümün ardından, Söz 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 06.03.2018 08:47 GÜNCELLEME 06.03.2018 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Söz 35.son bölümde; Çaylak ve Nazlı'nın ölüm kalım savaşı herkesi ekrana kilitlerken; mücadele hız kesmeden devam etti. Keşanlı ile Çaylak bir köşede sıkışıp kalmışken yardımlarına Hafız'ın komutasındaki tim yetişir. Ancak durumu çok ağır olan Çaylak'ın ölüm kalım savaşı yolda karşılaştıkları hain pusu ile daha da zorlaşacaktır. Öte yandan Derman'ın adamlarının elinde hayatta kalma savaşı veren Nazlı'yı Karabatak müthiş bir gayretle kurtarır. Ancak bu operasyonda Eylem'in açığa çıkma riski vardır. Çolak ile gizli mücadelesi devam eden Agah yine onu bozguna uğratmaya devam ederken Çolak'ın çöküşü herkesi ekrana kilitler. Öte yandan Çolak güç kaybederken, Derman sınır ötesinde varlığını sağlamlaştırmaktadır. Peki, nefes kesen Söz 35.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

 

Söz 36.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerinde rol aldığı Söz 36.bölümü ile 5 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

Söz 35.bölüm izlemek için tıklayınız

Söz son bölümde neler oldu?

Bir tarafta Çaylak, diğer tarafta Nazlı ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder. Nazlı’yı kurtarmak için Eylem’in açığa çıkma riskini alan Tim, Erdem komutanlığında Derman’ın gizli mekanlarından birisine baskın düzenler. Karabatak’ın kahramanlığıyla Nazlı Derman’ın adamlarının elinden kurtulur ama durumu ağırdır.

Hafız komutasındaki tim ise Çaylak ve Keşanlı’ya ulaşmayı başarır ama çok fazla kan kaybeden Çaylak’ın nabzı giderek düşmektedir. Hemen Türkiye’ye dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Yolda karşılaştıkları hain pusu Çaylak’ın yaşam mücadelesini giderek zorlaştırır. Çaylak’ı hayatta tutacağına söz veren Keşanlı, bu kıskaçtan kurtulmak için canını bile feda etmeye hazırdır.

Derman’ın peşine düşen Agah, Çolak’la yaptığı anlaşmayı yerine getirmek için kolları sıvar. Fakat Çolak her zamanki gibi yine büyük bir oyun oynayarak Agah’ı karşısına alır. Ama Agah’ın her zaman bir B planı vardır. Çolak giderek güç kaybederken Derman yavaş yavaş yerini sağlamlaştırır. Onun acımasızlığı sınır ötesindeki topraklarda kendini göstermeye başlamıştır.

YORUMLAR 1
  • ada husu 6 yıl önce Şikayet Et
    cok korkunc bısey olddunu dusubbyorum ve korkuyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı