Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97.bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.son bölümde; ciddi bir hastalığı olan Meryem, bebeği için kendinden vazgeçmeye hazırdır. Finalde ise, Servet aracı içinde can vermiş şekilde bulunur. İşte, EDHO son bölümün ardından gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97.bölüm fragmanı

GİRİŞ 04.04.2018 09:15 GÜNCELLEME 04.04.2018 09:15

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölümü ile ekrana geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.son bölümde; doğacak çocuğunun hayatı için kendinden vazgeçen Meryem'in evlatlarını emanet edeceği birine ihtiyacı vardır. Ceylan'ın Hızır'a olan zaafını bilen Meryem, ailesini ona emanet etmek isteyecektir. Öte yandan gücünü alan Hızır'ın ailesinin üzerinde kara bulutlar gezmektedir. Yaşanacak olan kayıplar Çakırbeyliler'in her hareketine çok daha fazla dikkat etmesi gerektiğini gözler önüne serecektir. Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölüm finalinde; Hızır en yakınlarından birinin kaybı ile şok olur. Peki,  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) son bölümün ardından, merakla beklenen  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 97.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 97.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97.bölümü ile 3 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 96.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Etrafındakilerin sağlığıyla ilgili söylediklerine aldırış etmeyen Meryem, çocuğunu doğurmak konusunda kararlıdır. Aldığı bu zor karar sonucunda, ardında bırakacaklarını emanet edebileceği tek kişi ise Ceylan'dır. Hızır'a olan düşkünlüğü herkes tarafından bilinen Ceylan, son zamanlarda yakınlaşmaya başladığı Meryem'in bu arzusu sonucu kazanmakla kaybetmek arasında bir yerde kalır. Diğer tarafta da olaylar durulmak bilmez. Ekrem, Güneş ve Hakkı'nın masaya oturma hazırlığı yaptığı günlerde, Çakırbeylilerin atacağı her yanlış adım aileden birinin kaybına sebebiyet verebilir. Düşmanlarıyla savaşırken dahi gücünü ailesinden aldığını söyleyen Hızır, onu güçsüz bırakabilecek şeyin de ailesi olduğunu, yaşayacağı yeni kayıpla tekrar görecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı