Beynimde tümör var diyen Nur Yerlitaş isyan etti! "Beni çok ağlattılar"

TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında juri üyeliği yaparak popüler olan ünlü modacı Nur Yerlitaş beyin tümörü ameliyatının ardından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yerlitaş, hastane çıkışı “reklam yapıyor” diyenlere sitem etti.

Beynimde tümör var diyen Nur Yerlitaş isyan etti! "Beni çok ağlattılar"
Beynimde tümör var diyen Nur Yerlitaş isyan etti! "Beni çok ağlattılar"
GİRİŞ 19.10.2018 12:01 GÜNCELLEME 19.10.2018 12:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Nur Yerlitaş, önceki gün beyin tümörü operasyonu geçirdiği hastanedeydi. Hastaneye rutin kontrol amacıyla giden ünlü modacı, tekerlekli sandalyeyle dışarı çıkarıldı. Yerlitaş, o sırada karşılaştığı habercilerle konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Modacı, yaşadığı ağır sağlık sorunları basına yansıdıktan sonra sosyal medyada yapılan yorumlara inanamadığını söyledi: “Beni çok ağlattılar. ‘Reklam yapıyorsun’ diyen bile oldu. Beynimde tümör var, ne reklamı. Kafamı boydan boya kesip tümör aldılar. Sonra radyoterapi gördüm.”

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

1960 yılında dünyaya gelen Nur Yerlitaş diğer tanınmış lakabı ile Nurella 2015 yılında Bur Tarz Benim yarışmasında jüri olarak ekranlarda yer almıştır. Anne tarafından arap kökenli Siirt’li, baba tarafından ise aslen Giresun’ludur.

Nur Yerlitaş İstanbul Karagümrük doğumludur, annesi, dayısı, Arap Cafer ve diğer dayıları İstanbul Tophane doğumludur. Bahattin ve Benan isimlerinde iki kardeşi vardır.

Moda tasarımcısı Nur Yerlitaş dikişçi ve kostüm tasarımcısı’dır. Milano ve Paris’ten getirdiği kıyafetleri satarak moda dünyasına adım adım atmıştır. Özellikle Seda Sayan, Demet Akalın, Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy gibi ünlü isimlerle çalışarak adından söz ettirmiştir.

YORUMLAR 7
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
    Cevapla
  • Derya 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim size ve tüm şifa bekleyen hastalarımıza şifa versin inşallah.Allah hepimizi iyi kullarından eylesin.Cok geçmiş olsun.Yalan dünyanın oyunları işte.
    Cevapla
  • Sehitler olmez 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adi yaratik yasiyormu daha
    Cevapla
  • Kara bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayat ne garip deyilmi merak ettim şuan allahı nakadar anıp dua ettin insanoglu neolursa oldun hiç önemli değil bir pırtıdan başka birşey değilmiş bak. Hepsi boş
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    pırtı ne ya, pıhtı onun adı
    Cevapla
  • izmir dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun abla yarışmada genç kızları hiç yakışmamış bu kıyafet bu ne diye çok kişiyi ağlatmıştın abla kimseyi kırma makam ve param var diye havalanmayacaksın hakkı görüp hakkı konuşacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek