Bir Zamanlar Çukurova 20.bölüm 2.fragmanı: 'Senin hayatını mahvederim!'

Bir Zamanlar Çukurova 19.son bölümde; Umutları tükenen Yılmaz, Züleyha’yı tamamen aklından çıkarabilmek için Müjgan’la ilişkisini ilerleterek yeni bir sayfa açtı. Züleyha ve Demir ise geçmiş mevzuları deşerek hararetli geçen bir tartışmanın içerisinde kendisini buldu. Bir Zamanlar Çukurova 20.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 14.02.2019 09:39 GÜNCELLEME 14.02.2019 09:40

ATV ekranlarında 7 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 19.son bölümde; Yaşadığı acı ve üzüntünün her geçen gün katlanarak arttığı Yılmaz’ın artık pes etme noktasına gelip Züleyha’yı aklından silip atabilmek için karşısına çıkan Müjgan’a yakınlık göstermeye başladı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz’ın Müjgan’la kurduğu samimiyete bizzat şahit olan Züleyha ise zirveye ulaşan kıskançlık duygusunu bastırmaya çalışırken, gerçeklerin farkında olan Demir’in tüm bunları yüzüne vurmasıyla beraber büsbütün çileden çıkarak tartışma ve kavga giderek alevlenmeye başladı. Demir, Züleyha’nın gerek tutum ve davranışlarından gerekse gözlerindeki ifadeden Yılmaz’ın Müjgan ile olan birlikteliğini kıskandığını söylemesi üzerine onun bir yandan hiddetlenmesine diğer yandan ise bunun mümkün olamayacağını ispatlama uğraşına girmesine sebebiyet vermesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 20.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Züleyha ve Demir’in tartışması bir çığ gibi büyüyerek geçmişte yaşanan tüm mevzuların yeniden masaya yatırılırken, diğer taraftan Yılmaz’ın Demir karşısında bir üstünlük daha elde edip konağın tapusunu kendi üzerine geçirmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 20.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 20.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 20.bölümü ile 14 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 19.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da sesler yükseliyor! Gizlediği sırların ağırlığıyla sessiz kalanlar, gerçekleri haykırıyor, yer yerinden oynuyor. Züleyha'nın Demir'e "Karısını elinden aldığın bir şoför parçasının, buraya, Çukurova'ya bey olmasını hazmedemiyorsun" cümlesi hangi felakete gebe? Kimsenin duymasını istemediği bu gerçeği, Züleyha'dan duyan Demir Yaman kime silah çekecek? Yılmaz'la Müjgan'ın yakınlaşması kimlerin canını yakıyor? "Başımı öne eğmem acım içime aksın diyedir. Acımın bütün çığlıklarını kalbimde sakladım ben" diyen Fekeli yıllardır kapalı kapılar ardında kalan gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçiyor.