TV8 - Yemekteyiz dikkat çeken yarışmacısı Yasin Obuz küfür mü savurdu?

Beyaz TV'de ekran serüvenine devam eden Söylemezsem Olmaz adlı programın sunuculuğunu üstlenen Ece Erken, yayın esnasında ses getiren bir iddia ileri sürdü. Sunucu Ece Erken, Yemekteyiz'te yarışan Yasin Obuz'un şahsına ağza alınmayacak küfürler sarf ettiğini duyurdu. Yemekteyiz yarışmasında kendini gösteren Yasin Obuz kimdir?

TV8 - Yemekteyiz dikkat çeken yarışmacısı Yasin Obuz küfür mü savurdu?
TV8 - Yemekteyiz dikkat çeken yarışmacısı Yasin Obuz küfür mü savurdu?
GİRİŞ 10.02.2019 16:10 GÜNCELLEME 10.02.2019 16:10

Beyaz TV ekranlarında yayın hayatını sürdüren magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın sunuculuk koltuğunda oturan Ece Erken büyük yankı uyandıran bir iddia ortaya koydu. Ünlü sunucu Ece Erken, gerçekleştirdiği yayın sırasında TV8 ekranlarına taşınan Yemekteyiz yarışma programına katılan Yasin Obuz'un şahsına ağza alınmayacak küfürler ettiğinin açıklamasında bulundu. Ece Erken'in ileri sürdüğü bu iddianın sonrasında gündemin merkezine yerleşen Yemekteyiz yarışmasında rekabet eden Yasin Obuz'un kim olduğu ve hayatına yönelik sorgulamalar da artış göstermeye başladı. Peki, Yemekteyiz yarışma programıyla tanınırlık kazanan isim Yasin Obuz kimdir?

 

 

TV8 YEMEKTEYİZ YARIŞMACISI YASİN OBUZ KİMDİR?

TV8 ekranlarında bu hafta yayınlanan Yemekteyiz isimli yarışma programının dördüncü TV8 ekranlarında bu hafta yayınlanan Yemekteyiz isimli yarışma programının dördüncü gün yarışmacısı olan ve şimdi de Ece Erken’e küfürler savurduğu iddiasıyla gündeme taşınan Yasin Obuz, asken Diyarbakırlıdır ve evlidir. Hobileri arasında spor yapmak olan Yasin Obuz işletmecilik mesleğini icra etmekte olup kendine ait restaurantı bulunmaktadır.

 

 

29 yaşında olan Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz, lisans eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi spor bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. Ailesi Antalya’da ikamet eden Yasin Obuz, çılgın ve hiperaktif bir yapıya sahiptir. Alev Güler, Ayla Duymaç, Mehtap Karaördek, İsmail Altay’in evine konuk olarak gidip hazırladığı yemeklerini değerlendiren Yasin Obuz, Yemekteyiz’de 4.günün ev sahipliğini üstlendi.

yasin obuz ece erken

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!