Çarpışma 10.bölüm fragmanı geldi: 'Onu bugün yarın ortaya çıkarırım!'

Çarpışma 9.son bölümde; Zeynep’in yardım ve desteğiyle beraber Kadir ve annesinin uzun yılların ardından kavuşup mutluluk gözyaşları içerisinde hasret giderdi. Çarpışma son bölümde; Kerem’in annesinin son anda cinayete kurban gitmekten kurtaran kişinin Meral olduğu açığa çıktı. Çarpışma 10.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 14.02.2019 11:06 GÜNCELLEME 14.02.2019 11:07

Show TV ekranlarında 7 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Çarpışma 9.son bölümde; Veli’den aldığı talimat doğrultusunda Demir’in, Kerem’in annesini öldürmek üzere silahını doğrultup tetiği çekeceği esnada onu ölümden kıl payı kurtaran kişin Meral olduğu gün yüzüne çıktı. Çarpışma son bölümde; Kerem, annesinin canına kıyıldığını zannederek derin bir üzüntüyle birlikte tarifi mümkün olmayan bir korku ve paniğe kapılsa da, hiç beklemediği bir anda karşısında annesini görmesiyle beraber mutluluğu en uç noktada yaşadı. Fakat annesinin kurşunlanıp ölmesine mani olan Meral, ciddi sonuçlara yol açmaması açısından bu girişimde bulunan kişinin Kerem olduğu gerçeğini açık etmedi. Kadir için yapabileceklerinde sınır tanımayan Zeynep, tehlikeli sularda yüzerek Selim’in gerçekleştirdiği iş teklifini onaylarken Veli ise Galip’in kendisinden almış olduğu paraların hazineye aktarıldığı bilgisine ulaşmasının ardından Çarpışma 10.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, uzun yıllar boyunca yüreği buruk bir şekilde özlemini çektiği anne sevgisinden eksik yaşayan Kadir’in Zeynep’in yardım ve desteği sayesinde annesine kavuşmasının akabinde Çarpışma 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇARPIŞMA 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının büyük bir çıkış yakalayan ve en çok konuşulan dizi projeleri arasına girmeyi başaran Çarpışma 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ÇARPIŞMA 10.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 10.bölümü ile 14 Şubat Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak.

ÇARPIŞMA 9.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma son bölümde; Kerem’in, annesinin öldürüldüğünü düşünerek yaşadığı korku ve panik hali, Serpil’i ansızın karşısında görmesiyle yerini mutluluk ve sevince bırakır. Zeynep, Kadir’in annesini bulmasına yardımcı olabilmek için tehlikeli bir işe soyunur. Cemre, Kerem’in gelecekleriyle ilgili kafasındaki duvarları yıkacak büyük bir adım atar. Veli’nin Zeynep’e ve Aylin’e olan saplantılı sevgisi çok tehlikeli bir hal alır. Kadir’in, Galip’ten aldığı paranın, adli emanetten alınıp hazineye sevk edileceği haberi Veli’nin iştahını kabartır. Parayı çalmak için plan yapar ve güzergâh üzerine pusu kurar. Adalı’ya da kendisine engel olmaması için oyun oynar. Veli’nin adamları ile polisler arasında şiddetli bir çatışma çıkar. Ama bu kez Adalı, Veli’nin tekerine taş koyacaktır. Kadir, emniyetteki hainin Meltem olduğunu çözer. Aynı anlarda Veli, Meltem’e; Kadir’in, Zeynep’in, Cemre’nin ve Kerem’in de çok yakından tanıdığı birini öldürmesi için talimat verir. Ancak, Meltem’i takibe alan Adalı da birden kendini ateş çemberinin içinde ve ölümle yüz yüze bulur.