Avlu 30.bölüm 3.fragmanında Deniz, anne şefkatiyle bağrına basıyor!

Avlu 29.son bölümde; Ceza evinden tahliye olan Azra, daha özgürlüğünü doya doya yaşayamadan tehlike ve risk çemberinin merkezine girdi. Koğuştaki hainin kim olduğunu açığa çıkarmak isteyen Deniz, hazırladığı planı uygulamaya almasının beraberinde bu kişinin Derya çıkmasıyla yıkıma uğradı. Avlu 30.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 14.02.2019 10:05 GÜNCELLEME 14.02.2019 10:06

Star TV ekranlarında 7 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 29.son bölümde; Mahkeme tarafından alınan karar doğrultusunda hapishaneden tahliye olacağını öğrenen Azra’nın sevinci maalesef ki kısa sürdü,  çünkü geçmiş zamandan beri ona saplantılı olan kişi dışarı adımını atar atmaz durumu fırsat bilerek peşine düşüp ele geçirdi. Avlu son bölümde; Azra’nın özgürlük hevesi kursağında kaldığı yetmiyormuş gibi, kendisini rehin alan kişi canını tehlikenin tam ortasına atarak korku dolu anlar yaşattı. Diğer taraftan Deniz ise ceza evindeki hainin kim olduğunu somut bir şekilde gözler önüne serebilmek için planını hayata geçirerek o kişinin kapana kısılmasını beklemeye koyulurken, Zerrin ise Murat’ın yaşadığı yerde olan dosyaları görevlendirdiği kişi aracılığıyla ulaşarak Azra ve Kudret’in akıbetini etkileyecek önemli bilgileri yakalayıp intikamını acı bir şekilde almak noktasında kollarını sıvamasının ardından Avlu 30.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra koğuştaki hainin Derya olduğunun gün yüzüne çıkmasıyla birlikte Deniz’in ağır bir travma yaşayarak beyninden vurulmuşa dönmesinin akabinde Avlu 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 30.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

AVLU 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 30.bölümü ile 14 Şubat Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz'i şoke etmiştir. Azra'nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer. Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra'ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur.