Acun Ilıcalı'dan, O Ses Türkiye yeni jürisi Ebru Gündeş için samimi itiraf! 'Hiç ayrılmadık...'

TV8 ekranlarında uzun yıllardır ekran serüvenini sürdüren O Ses Türkiye yarışma programının jüri koltuğuna yeni sezonda Seda Sayan'ın yerine tekrardan Ebru Gündeş'in oturacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye kadrosunda değişikliğe gidileceğini açıklamasının ardından yeni jürinin kim olacağı konusu netlik kazanıp Ebru Gündeş olarak seyircisiyle paylaşıldı.

Acun Ilıcalı'dan, O Ses Türkiye yeni jürisi Ebru Gündeş için samimi itiraf! 'Hiç ayrılmadık...'
Acun Ilıcalı'dan, O Ses Türkiye yeni jürisi Ebru Gündeş için samimi itiraf! 'Hiç ayrılmadık...'
GİRİŞ 20.06.2020 12:32 GÜNCELLEME 20.06.2020 12:33
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye isimli yarışma programının jüri ekibinde yer alan ve aynı kanalda yayına giren Yemekteyiz adlı projenin sunuculuğunu üstlenen Seda Sayan, yoğun çalışma temposundan ötürü bir hayli yorulduğunu dile getirerek her iki yapımdan da ayrıldığını sevenlerine duyurmuştu. Bununla beraber hem O Ses Türkiye'nin hem de Yemekteyiz'in yapımcılığında yer alan Acun Ilıcalı ise yeni sezon için sürpriz gelişmeleri seyircisiyle sosyal platform aracılığıyla paylaşarak yeni sezonda jüri kadrosunda değişiklik kararı aldığını ilan etmesi üzerine gözler yeni gelecek isme çevrilmişti.

Hasan Kaçan, uzun yıllar sonra Tövbeler Olsun dizisiyle ekrana dönüş yapıyor! Oyuncu kadrosu...

O Ses Türkiye'de yeni yayın döneminde yapacağı değişikliği anlatan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor." Şeklinde ifadelere yer vermişti.

Kuruluş Osman 27.bölüm fragmanında kırmızı alarm verildi: Obada her an her şey olabilir!

Seda Sayan'ın yerine ekibe, Ebru Gündeş’in yeniden dahil olduğunun bilgisine ulaşıldı. Başarılı sanatçı’nın jüri koltuğunda oturacağı programdan haftalık 180 bin TL alacağına ve ayda toplamda 720 bin TL kazanacağına yönelik iddia ileri sürüldü. Diğer taraftan; Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk üçlüsü bu sezon da koltuğunu koruyor.

Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanı: Başı büyük belaya girdi! Bu saatten sonra işi çok zor...

ACUN ILICALI: ‘’EBRU İLE BİZ HİÇ AYRILMADIK…’’

Yoğun bir tempoda çalıştığını söyleyen Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın koltuğuna yeniden Ebru Gündeş'in gelmesini değerlendirdi. "Ebru ile biz hiç ayrılmadık benim için ayrı bir yeri vardır" şeklinde ifadelere yer veren Acun Ilıcalı, sık sık ünlü şarkıcı ile dertleştiğini de açıkladı.

Gençliğim Eyvah kadrosu & konusu: Gençliğim Eyvah'ın başrolü bombayı patlattı! İpuçlarını verdi

YORUMLAR 52
  • akıllıol 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu acun etrafında dolaşanların çoğu dalkavuk senin parana dost olmuş sende sanıyosunki sana dost yardımsever birisisin inşallah attan inip eşeğe binmezsin ozaman dostu düşmanı çok açık görürsün
    Cevapla
  • Fani 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne kim geldi ise izlemediğimiz için bizi ilgilendirmez
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    O aile yüzünden bir masum Genel müdür Amerikada yıllarca hapis yattı. Biz bunun bedelini ödedik ama sen ödemedin Ebru. Sizin netameli ilişkileriniz sık sık Amerikaya gidip gelmeleriniz ve kocanın vatandaşı olduğu ülkesini satması . Bu alçaklığın bir bedeli olmalı seyretmiyorum seni Ebru. Sen burada keyif çatarken Türkiye cezalandırıldı, senin kocan yüzünden. Kimbilir belki hala ilişkiniz vardır,çocuklarımın babası hesaaabı. Sizin yalılarınız villalarınız her şeyiniz tıkır ama biz o günden beri Amerikanın Ambargosundayız ,fakirliğimizin sebebi sizsiniz Ebru.
    Cevapla
  • adil poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    vatanimiza ihanet eden birinin eski eşi.. cocugunun annesi. yani baginin kopmasi mumkun degil. kimseyi yargilamak niyetinde degilim ama biz de bunlari seyretmek zorunda değiliz.. zaman öldürme programlari yapimcisindan baska birsey beklemezdim. zaplarken gormek bile ulkem adina utanc verici.
    Cevapla
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    boşanmadılar ki
    Cevapla
  • 67 li 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD casusunun eşi değilmiydi.halkbank davasında TÜRKİYEYİ ABD YE SATAN CASUS
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı