Kuruluş Osman 27.bölüm 2.fragmanı | Fırtına gibi esip geçiyor: Sofia'ya kök söktürecek!

Hafızalarda kalıcı bir iz bırakacak sezon finali ile tutkunlarının son kez ağırlamaya hazırlanana Kuruluş Osman son bölümde, bütün yaptıklarının bedelini en ağır biçimde ödeyen Subutay etkisiz hale getirildi. Kuruluş Osman'da hasımlarının hain emellerine gölge düşürmeyi başarırken beraberinde Sofia'nın Türk toprakları üzerindeki ilerleyişine mani olmak üzere kolları sıvadı. Kuruluş Osman 27.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 24.06.2020 09:02 GÜNCELLEME 24.06.2020 09:02
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki hafta sezon finaline giderek belirli bir süreliğine ekranlardan uzak kalacak Kuruluş Osman 27.bölüm fragmanında; Sofia'yla kalkıştığı amansız mücadelesini son sürat sürdürdüğü esnada kendisini yeni bir komplonun tam ortasında bulan Osman, ''Nasıl bir iblissiniz?'' diyerek tepkisini açıkça ortaya koydu. Yeni bölüm fragmanında hasmından, ''Onlar da senin gibi dokuz canlı'' yanıtını alarak bir kez daha zahmetli bir süreçle boğuşmak durumunda kalan Osman, ''Allah'ım, düşmanın şerrinden sana sığınırım!'' diyerek savaşını kanının son damlasına kadar devam ettiriyor. Kuruluş Osman son bölümde gidişatı büsbütün etkileyip olayların seyrini değiştirecek gelişmeler sahne olurken, Bizans ve Moğol'un işbirliğine karşı koyup baskın girişimini başarılı bir şekilde püskürten Osman'ın gerek halkını gerek obanın geleceğini kurtarmak için stratejik hamlelerle gücünü göstermesi gözler önüne serildi. Aynı zamanda Kuruluş Osman 26.son bölümde göze çarpan bir diğer detaylar arasında da; Sofia'yla aynı safta yer alarak ortak hareket eden Moğol Komutanı Subutay'ın planlarını altüst edip yakalayan Osman bey, oba halkının gözleri önünde yaptıklarının acısını çıkararak canını aldı.

Kuruluş Osman'ın ekran yolculuğu sonlanacak mı: Burak Özçivit'in dikkat çeken final açıklaması!

 

 

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNDE DAMGA VURAN SAHNE!

KURULUŞ OSMAN 27.BÖLÜM FRAGMANI SEZON FİNALİ YAYINLANDI!

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 27.bölüm fragmanı sezon finali yayınlandı.

Survivor Türkiye'nin renkli ismi Mert Öcal'ı yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinde mi göreceğiz?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KURULUŞ OSMAN 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 27.sezon finali bölümüyle 24 Haziran Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kuruluş Osman’la anılan Engin Altan müjdeyi verdi! Sevenlerine sürpriz yapacağı zamanı bekliyor

YORUMLAR 61
  • Komutan Böke 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım bunlardan sonra gece geldiğinde Kurta dönüşen kurt adamlar,kafası kesildiğinde ölmeyen hayaletler , uçan vampirler,öldükten sonra mezardan çıkan zombiler ve Mısırdan getirilmiş ölümsüz mumyalar ne zaman gelecek
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul ' un yerini tutamadı. Kenan imirzalıoğlu oynasa bundan daha aiyi yakışırdı. Hep sert ve kaba bir görüntü verdi. Şefkatli ve merhametli bakış ve konuşma, ses tonu olmadı, beceremedi. Ertuğrul' un verdiği havayı veremedi. Osman rolüne devam etmesin. Yakışmadı...
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sofia 27 Bölüm olacak ölmedi belki 500 tane Türk askeri öldürdü yaziklar olsun Türklüge yapilan hakarettir bu senaryo
    Cevapla
  • Gökhan Ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Osmanın bir konuşması var ki dillere destan.Her konustugunda kafasını sallayıp kendini kasan biri,bu kadar olur yani?Acilen sert degisimler olmalı.Itibarimiz yerle bir olacak..
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bravo.
    Cevapla
  • Gökhan Ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne efsane ama.Turk devletleri yabancilar izlediginde demeyecekler mi ya Osmanın sag kolu Konur Alp,Osman ile ayni yıl olmedi mi?Hayme ana,Turgut,Karamürsel,Savcı,Samsa Çavus hayal urunu muydu demeyecekler mi?Bir tarih ancak böyle katledilir?Öyle surekli hikayelerle bir yere varılmaz.Dizi tamamen kurguya dönmüştür.Bence Devletin bu işe el atması lazım.Basit bir konu degil bu..
    Cevapla
  • Mehmet Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardesim,bu millete GERCEK tarih zaten ogretilmemis,bugun isin kolayi diziler,filimlerle anlatmak bari bu yapilsa da herkes birseyler ogrense...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!