Hasan Kaçan, seneler sonra ilk kez Tövbeler Olsun dizisiyle kamera karşısına geçecek! Konusu...

Son dönemlerde kaliteli ve iddialı projeleriyle dizi sektöründe önemli yükselişe imza atan TRT1, Tövbeler Olsun dizisiyle yeni sezonda bir kez daha adından söz ettirmeye geliyor. Senaristliğinde usta oyuncu Hasan Kaçan imzasını taşıyan Tövbeler Olsun dizisinin konusu nedir? Yakın bir zaman içerisinde tüm dizi setinde hazırlıklara koyulup çekimlere start verecek Tövbeler Olsun oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır?

Hasan Kaçan, seneler sonra ilk kez Tövbeler Olsun dizisiyle kamera karşısına geçecek! Konusu...
Hasan Kaçan, seneler sonra ilk kez Tövbeler Olsun dizisiyle kamera karşısına geçecek! Konusu...
GİRİŞ 22.06.2020 10:40 GÜNCELLEME 22.06.2020 10:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şimdilerde çıkardığı dizi projeleriyle hem izlenme oranlarında ciddi bir ivme yakalayan ve çok geniş yelpazede izleyici kitlesine kavuşan TRT1, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Tövbeler Olsun yapımıyla ekrandaki yerini almayı hazırlanıyor. Hem dizi projelerini başarıya ulaştırmak adına ekiple beraber hummalı faaliyetlerde bulunan hem de oyuncu ve olay örgüsü seçiminde uyum yakalamak için gayret sarf eden TRT1 sayesinde usta oyuncu Hasan Kaçan'ı, Tövbeler Olsun dizisiyle ekranlarda yeniden göreceğiz. 

Birbirinden yetenekli isimleri bir araya getirerek seyircisine keyifli bir dizi deneyimi sunacak olan Tövbeler Olsun, pek çok hatrı sayılır dizi projesi ve sinema filmi yapımında yer alan Serdar Akar yönetmenliğini üstlenmektedir. Tüm bunların yanı sıra yapımcılığında Milim Sanat'ın bulunduğu ve senaristliğinde ise ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen yüzü Hasan Kaçan yer alırken, Tövbeler Olsun dizisinin çok yakın bir tarihte çekimler için başlangıç yapacağının bilgisine ulaşıldı.

Kuruluş Osman 27.bölüm fragmanı: Gözünü kan bürüdü | Kapana kıstırmaya çalışıyor!

 

Hekimoğlu yapımında oyunculuğunu sergileyen Güven Kıraç TRT1 ile anlaşma sağlayarak iki ailenin öyküsünün konu olarak işlendiği dizinin oyuncu kadrosunda kendini gösterecek. Şu an için hazırlık sürecinden geçen ve ilk okumalara başlayan Tövbeler Olsun ekibine, Blu TV platformunda yayınlanacak Saygı dizi projesiyle anlaşan Erkan Can’ın ve son olarak 2017 senesinde Yalaza yapımında rol alan İpek Tuzcuoğlu’nun da girdiği öğrenildi.

Tüm bunların yanı sıra oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında da; Çiçek Dilligil, Sercan Badur, Merve Erdoğan, Naz Çağla Irmak, Seda Akman ve Ünal Silver bulunmaktadır.

Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanı? Tehlikenin boyutları katlanarak arttı: Hazin sona ramak kala!

YORUMLAR 3
  • odp 3 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah seferoğulları-tellioğulları gibisinden iki aile arasında geçen, sürekliliği olmayan, her hafta bağımsız konuların işleneceği bir komedi dizisi olur. Konu sürekliliği olan dizilerden, sahne şovlu komedilerden artık gına geldi
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan abi gibi bir oyuncunun her daim baştacı edilmesi lazım. Bu sektörde az sayıda mütedeyyin hakiki sanatçıdan birisi.
    Cevapla
  • Muttaki 3 yıl önce Şikayet Et
    Özlemiştik, çok sevindim şahsen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi