Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanı: Başı büyük belaya girdi! Bu saatten sonra işi çok zor...

Verdiği uzun aranın ardından yeni bölüm çekimlerine başlayarak seyircisinin hasretini dindiren Sefirin Kızı son bölümde, Nasuh tövbesini ağzını alan Nare'nin geri adım atmaya niyeti yoktur. Sefirin Kızı'nda Sancar'ın yüzüne kapıları kapatan Nare kızının velayetine sahip olup memleketi terk etmeyi kafasına koymuştur. Sancar'ın başından aşağı kaynar sular dökülmesinin akabinde Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 22.06.2020 09:36 GÜNCELLEME 22.06.2020 09:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yarım kalan hikayesini tamamlamak üzere yeniden ekrana merhaba diyerek seyircisinin özlemini yatıştıran Sefirin Kızı son bölümde; Geri dönüşü olmayan bir yola giren Nare, her ne olursa olsun etmiş olduğu tövbeden dönmemeye kesinkes kararlıdır. Sefirin Kızı'nda hatasının bedelini çok ağır ödeyen ve şimdiye kadar yaptıklarının faturası kendisine pahalıya mal olan Sancar, sevdiği kadının kendisine sırtını dönmesinin acısını  iliklerine kadar hissetmektedir. Sefirin Kızı yeni bölümde, Menekşe'nin hamilelik haberiyle dünyası başına yıkılan Nare için tek çözüm yolu her şeyden kaçıp olabildiğince uzaklara gitmektir; çünkü bu dünyada değil yaşayabilmek, nefes dahi olabilmenin bile mümkünatı yoktur. Tam da planlarını hiç vakit kaybetmeden hayata geçirebilmek üzere yola koyulmaya hazırlanırken, kızı Melek'in beklenmedik anda ortalıklardan kaybolmasıyla beraber yerle bir olmasının ardından Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geçirdiği akıl almaz trafik kazasından son anda kurtularak ölümden dönen Melek'in başına gelen talihsiz olayların tansiyon seviyesini yükseltmesinin sahne olduğu dizi projesine dair en son gelişmeler...

Survivor'dan elenen Mert Öcal, Kuruluş Osman'a mı transfer olacak? Çok konuşulacak yeni iddia!

O Ses Türkiye yarışma programına Ebru Gündeş yeniden jüri olarak geliyor! Seda Sayan yerine...

 

SEFİRİN KIZI 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenliğinde Emre Kabakuşak’ın yer aldığı ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in bulunduğu O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEFİRİN KIZI DİZİSİNE BOMBA TRANSFER!

22 Haziran Pazartesi tarihinde 17.bölümüyle sezon finaline girerek ekrana kısa bir süreliğine veda edecek Sefirin Kızı dizi projesine oyuncu Gözde Çığacı’nın dahil olduğu öğrenildi. Yeni sezona özel farklı soluk getirip Sefirin Kızı’nda sürpriz bir karakterle ekibe girecek olan ünlü oyuncu hızlı bir başlangıç yapacak.

Gençliğim Eyvah kadrosu & konusu: Gençliğim Eyvah'ın başrolü bombayı patlattı! İpuçlarını verdi

Kuzey Yıldızı yapımcısından final açıklaması geldi! Kuzey Yıldızı ne zaman ekrandan ayrılıyor?

SEFİRİN KIZI 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 17.bölümüyle 22 Haziran Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 6
  • Azize duz 3 yıl önce Şikayet Et
    Narenin çantası taksiye bindiğinde yoktu ama inerken elindeydi. Lütfen seyirciyi aptal yerine koymayalim.
    Cevapla
  • Nare 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani 19 .bölümde sezon finali olacaktı
    Cevapla
  • İlhami 3 yıl önce Şikayet Et
    Sefirin kızı rolündeki bayan rolüne yakışmıyor Güzel ve hoş bir bayan olabilir ama dizide herkesin arkasından koşturduğu kadar mükemmel değil...
    Cevapla
  • Selin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama çekim hatası var. Kız adamın yanına gelmeden önce başında yara yoktu ama adamın yanında yara gözüktü. İlginç.
    Cevapla
  • FEHİM ÇOLAKOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Sefirin kızında kaza yapan araçla kavruğun kullandığı araç modeli farklı yani bu kadar basit hata olması çok komik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri