MasterChef Türkiye stüdyosunda adeta gerilim hattı oluştu: Yarışmacı bir dokundu bin ah işitti!

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Duygu Acarsoy ve Ayyüce Kamit arasında yaşanan krizin patlak vermesinin ardından Barbaros Yoloğlu, stüdyodaki dobra açıklamalarıyla tartışmanın fitilini ateşledi. MasterChef Türkiye'de olayların perde arkası konuşulduğu esnada Barbaros Yoloğlu, Duygu Acarsoy'u eleştiri oklarının merkezine yerleştirerek tepkisini yayında açıkça gösterdi.

MasterChef Türkiye stüdyosunda adeta gerilim hattı oluştu: Yarışmacı bir dokundu bin ah işitti!
MasterChef Türkiye stüdyosunda adeta gerilim hattı oluştu: Yarışmacı bir dokundu bin ah işitti!
GİRİŞ 27.08.2020 22:37 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

26 Ağustos Çarşamba tarihinde TV8 ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan MasterChef Türkiye'nin tanıtım fragmanında; Kıran kırana bir performans sergileyen yarışmacılardan Ayyüce ve Duygu arasında meydana gelen tartışmanın yıkıcı etkileri halen devam ediyor. MasterChef Türkiye'de yarışmacılar için iyi veya kötü ne varsa her düşündüğünü dobra üslubuyla dile getiren Barbaros Yoloğlu, Ayyüce ve Duygu'nun arasındaki mesafenin gittikçe açılmasına ve samimi arkadaşlık ilişkilerinin ortadan kalkmasına sebebiyet veren tartışmayı değerlendirdi.

Çukur dizisinden Kuruluş Osman'a dikkat çeken transfer! Senaryoyu bambaşka noktaya taşıyacak

MasterChef Türkiye'de yaşanan krizde her iki tarafın da konuşmasına yer verilerek çözüm yoluna gidilmeye çalışılsa da aralarında soğuk rüzgarlar esmeye devam ederken Barbaros Yoloğlu, Ayyüce Kamit'i destekleyici ifadeler kullanıp ''Ayyüce'yi hain sıfatına soktu, aynısını Sedat'a da yaptın'' sözlerini kaydetti. Takım arkadaşının bu söyledikleri karşısında kayıtsız kalamayan Duygu Acarsoy ise ''Ben kimseyi hain yerine koymadım, kimseye böyle bir şey de yakıştırmadım'' şeklinde ifadelere yer verip kendisini savunmaya geçti.

Acun Ilıcalı, Survivor Turabi'ye desteğini esirgemedi! Onu sürpriz projesinde izleyeceksiniz...

Bu konuşmaların üzerine stüdyo bir anda buz keserken yeniden söz almaya başlayan Duygu Acarsoy, ''Ben kırılırsam kırarım ancak, durduk yere kimsenin kalbini kırmam!'' uyarısında bulunmasının üzerine MasterChef Türkiye'de gerilim düzeyi en uç noktaya taşındı.

Beyaz Show yayına başlangıç yapmaya hazırlanıyor! Bu defa TV8 kanalında sunuculuk yapacak

YORUMLAR 3
  • Yasmin 3 yıl önce Şikayet Et
    Barboros ağzına sağlık çok iyi yaptı duyguya birisi haddini bildirmesi gerekiyordu asıl duygu yarışma boyu hep birilerine saldıracak ayyüce hanıefendiliğine hayranım
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Reyting ayaklarına insanları birbirilerine düşman ediyorlar, kul hakkı var kul hakkı.
    Cevapla
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları horoz gibi dövüştürüp millete izletiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da