Kırmızı Oda 3.bölüm 2.fragmanı: ''Dayak yediniz diye dayak yemenin acısını bilir misiniz?''

Kırmızı Oda 2.son bölümde, Ruhsal kökenli sağlık probleminden muzdarip olan ve travmatik vakalara tanıklık eden kimselerin, akıllara durgunluk veren öyküleriyle psikiyatristin yardımına başvurması derinden etkiledi. Kırmızı Oda son bölümde; Doktorunun yönlendirmeleriyle beraber içsel yolculuğa çıkan bu kişiler, zor da olsa geçmişin perdesini aralayarak yeni keşifler buldular. Kırmızı Oda 3.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 17.09.2020 13:37 GÜNCELLEME 17.09.2020 15:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda 2.son bölümde; Ucu bucağı görünmeyen bir okyanusta dalga kendisini nereye doğru çekerse çaresiz oraya sürüklenen kimseler, psikolojilerini alt üst eden krizlere karşı bir çözüm bulabilmek adına soluğu psikiyatrda aldılar. Kırmızı Oda son bölümde; Kendisinin yahut bir başkasının eylemlerinin ve söylemlerinin altında yatan nedeninin bilince olmayan bu kişiler, doktorun yönelttiği sorular eşliğinde en ince ayrıntısına kadar geçmişiyle yüzleşmesiyle beraber ortaya duygu yüklü bir tablo çıkarken hafızalarda kalıcı bir iz bırakacak anlara sahne oldu. Kendisini bildi bileli kimseye dile getiremediği acı gerçekleri psikiyatristiyle paylaşmaya karar veren Meliha karakterinin annesinin hayata gözlerini yumması ve ablasının yaşadığı talihsiz hadiseleri aktarması dikkatleri üzerine çekerken, ne yaparsa yapsın sinirlerlerine hakim olamayan Mehmet karakterinin çocukluk döneminde yaşadığı evi tarif ederken yürekleri paramparça etmesinin akabinde Kırmızı Oda 3.bölüm fragmanı bekleniyor. Temelinde psikolojiye dayanan sorunlara ışık tutularak neden kaynaklandığı ve tedavisi için ne gibi yöntemler izlenmesi gerektiğini gözler önüne sererken, Hukuk fakültesinden 1.derecesiyle mezun olmaya hak kazanmasına rağmen enteresan karakteri ve akla mantığa sığmayan davranışlara sahip Alya’nın doktoruna güçlük çektirmesinin akabinde Kırmızı Oda 3.bölüm fragmanı yayına girdi.

Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı! İmkansızlaştırdı: Tüm ihtimalleri ortadan kaldıracak girişim!

Çatı Katı Aşk 11.bölüm fragmanı YAYINDA MI | Kimi gördü: Yoksa ilişkileri gün yüzüne mi çıktı?

 

KIRMIZI ODA 3.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 3.bölüm fragmanı dizi tutkunlarının karşısına geçti.

Savaşçı 98.bölüm fragmanı! Kirli geçmiş: ''Bu bilgiyi karargahta kimse öğrenmeyecek!''

KIRMIZI ODA 3.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 3.bölümüyle 18 Eylül Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • Araf 3 yıl önce Şikayet Et
    Farkındalık yaratır inşaallah görmedim duymadım bilmiyorum üç maymununu salalım artık kötü lerden çok iyilerin sesi çıksın
    Cevapla
  • haber 3 yıl önce Şikayet Et
    simdilik iyi basladi donradan bozmazlarsa
    Cevapla
  • sabırlı 3 yıl önce Şikayet Et
    gecekten cok güzel bir dizi
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun medya kedi olalı bir fare tuttu çok güzel ve yararlı bir yapım izlemenizi tavsiye ederim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı