Savaşçı 98.bölüm fragmanı: Sağlam istihbarata ulaşıyor! Apar topar hummalı çalışmalara başladı

Savaşçı 97.son bölümde; Zorluklara ve engellere aldırış etmeksizin kanının son damlasına kadar savaşmayı kendine kutsal bir vazife bilen Kılıç Timi'ni kritik bir operasyon süreci başlamaktadır. Savaşçı son bölümde; Gözünü kin, nefret ve intikam bürüyen Merlin, ekip tarafından stratejik bir şekilde başlatılan harekatın gidişatını önemli ölçüde etkileyecek alçak komplosunu devreye soktu. Savaşçı 98.bölüm fragmanı çıktı

GİRİŞ 20.09.2020 00:53 GÜNCELLEME 20.09.2020 00:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Savaşçı son bölümde; Vatan, millet ve bayrak uğrunda canından bile vazgeçmeyi göze alan ve ülkenin bütünlüğünü korumak adına her türlü güçlüğe göğüs geren Kılıç Timi, terör örgütü tarafından ele geçirilen Gökhan Üsteğmen'i kurtarma operasyonu düzenledi. Savaşçı son bölümde; Tek bir yanlış hamleye mahal vermeden alınlarının akıyla bu görevin de üstesinden gelebilmek için sıkı bir hazırlık sürecinden geçen Tim üyeleri, planlarını aşama aşama uygulamaya almaya başlarken heyecan ve gerilim unsurlarının düzeyi bir an olsun düşmedi. Hayata geçirilen plana göre büyük bir sorumluluğun altına giren Yüzbaşı Kağan Bozok, sızmış olduğu bölücü örgüt kampında meydana gelen çatışma üstün gayretiyle kendisine koruma altına alıp sağ salim çıkarken Yüzbaşı Haydar için de hızla geçen zamanın aleyhinde işlemesinin ardından Savaşçı 98.bölüm fragmanı bekleniyor. Gökhan Üsteğmen'in canına en ufak bir zarar gelmeden düşman elinden çekip çıkarmak adına elindeki tüm imkanları zorlarken, yapacağı tuzaklara her defasında bir yenisini daha ekleyen Merlin'in, yürütülen operasyonun seyrini etkileyecek bir hamlede bulunmasının akabinde Savaşçı 98.bölüm fragmanı ekrana geldi mi?

Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı! İmkansızlaştırdı: Tüm ihtimalleri ortadan kaldıracak girişim!

Çatı Katı Aşk 11.bölüm fragmanı: Tüm gerçekler su üstüne mi çıktı? İfşa olmaları an meselesi...

 

SAVAŞÇI 98.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ Mİ?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 98.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırmızı Oda 3.bölüm fragmanı (TV8)! Umutları tamamen tükendi: Artık pes etme noktasına geldi...

SAVAŞÇI 98.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Savaşçı 98.bölümüyle 20 Eylül Pazar günü saat 20:00'da Fox TV kanalında tutkunlarını ağırlayacak.

YORUMLAR 2
  • mlmzz 3 yıl önce Şikayet Et
    evet musluman ulke yasadıgım ıcn uzgnumm
    Cevapla
  • koy 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan öyle bir anlatmişsın sanki gercek. senaryo işte , kendin çal kendin oyna :))) kendine gel ey müslüman kendine gel , ebedi hayata sirtini dönup su uc gunluk dunyanin esiri olma !!! herkesde bir dizikolik olmus cikmis , git namazini kil ,zikir yap, kuran oku .. ,asil dunyani kurtar ,gerisi fasa fiso ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…