Çatı Katı Aşk 11.bölüm 2.fragmanı: Gönlünü tam on ikiden vuruyor! Teklifini etkisinden çıkamadı

Çatı Katı Aşk 10.son bölümde; Aksilikler yakalarını bir türlü bırakmaz ve kimsenin ruhu bile duymadan giriş yaptıkları yalıdan çıkabilmek üzere akla karayı seçip ecel terleri döker. Çatı Katı Aşk son bölümde; Demir'in yeni yaşını kutlamak için hazırlanan organizasyonda çiftler mesafeyi yakın tutarken Süheyla'nın aniden tanıklık ettiği tablo üzerine ağzı bir karış açık kaldı. Çatı Katı Aşk 11.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 20.09.2020 00:56 GÜNCELLEME 20.09.2020 00:56

Çatı Katı Aşk son bölümde;  Ayşen & Ateş, Yasemin & Demir çifti çok kısa süre içerisinde aralarında meydana gelen çekim kuvvetine karşı koyamayıp hissettikleri sevgi adeta bir tohum gibi filizlenirken gün geçtikçe etrafındaki kişilerden saklı tutmak da bir o kadar güç bir vaziyete dönüşmeye başlamıştır. Çatı Katı Aşk 10.son bölümde; Çevresindekilerin haberi olmadan yalıya ayak basan Demir ve Ayşen, oradan tekrardan çıkabilmek noktasında akıllarına gelebilecek her çareyi üretmek için gayret sarf etseler de her bir girişim olumsuz neticelendiği için geceyi yalıda geçirmek mecburiyetinde kalırlar. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra ağabeyi Demir’in gireceği yeni yaşına özel ‘’doğum günü’’ organizasyonu gerçekleştirmek için Ayşen’i tatlı bir telaş sararak sıkı bir hazırlık aşamasından geçerken kalbinde çok önemli bir yere sahip olan Ateş’in de yardımını ve desteğini arkasına almasının ardından Çatı Katı Aşk 11.bölüm fragmanı arayışı tüm hızıyla başladı. Koşulları elverişli hale getirerek eldeki tüm fırsatları en verimli şekilde değerlendiren Ateş, etkinliğin yalıda yapılması adına ön ayak olurken hayata geçirilen partinin bitimine yakın bir zamanda çiftlerin romantizmi doyasıya yaşadıklarını yaşarken, bir anda beliren Süheyla’nın şahit olduğu manzara karşısına olanlara inanamayıp neye uğradığını şaşırmasının akabinde Çatı Katı Aşk 11.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Sen Çal Kapımı 11.bölüm fragmanı! İmkansızlaştırdı: Tüm ihtimalleri ortadan kaldıracak girişim!

Kırmızı Oda 3.bölüm fragmanı (TV8)! Umutları tamamen tükendi: Artık pes etme noktasına geldi...

 

ÇATI KATI AŞK 11.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA MI?

Yönetmenlik koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu, senaristliğini Ramazan Demirli, Gökhan Temel, Özgür Ağaoğlu, Şeyda Delibaşı’nın kaleme aldığı yapımcılığını ise Banu Akdeniz'in üstlendiği Çatı Katı Aşk 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇATI KATI AŞK 11.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunu; Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz (Yasemin Çetin) gibi isimlerin oluşturduğu Çatı Katı Aşk 11.bölümüyle 19 Eylül Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında Mia Yapım imzasıyla seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar