Savaşçı dizisini izleyenlerin yüzünü güldürecek önemli haber geldi! Keyiflendirecek gelişme...

Toplamda dört sezondur tutkunlarını unutulmayacak sahneleriyle ağırlayan Savaşçı'nın yayın gününde ekrana gelmemesi final iddialarını beraberinde getirdi. Yeni bölümüyle yayına girmesi beklenen Savaşçı'nın akış içerisinde bulunmaması seyircisini endişelendirirken başrol oyuncusu dizinin bitip bitmediğine dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Son olarak ne zaman çekimlere başlayacağı konusunda da müjdeli haber geldi.

Savaşçı dizisini izleyenlerin yüzünü güldürecek önemli haber geldi! Keyiflendirecek gelişme...
Savaşçı dizisini izleyenlerin yüzünü güldürecek önemli haber geldi! Keyiflendirecek gelişme...
GİRİŞ 23.10.2020 10:16 GÜNCELLEME 23.10.2020 10:16
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Soluk soluğa takip edilen savaş sahnelerindeki başarısı izlenme oranlarına da önemli ölçüde yansıyan ve uzun soluklu dizi projeleri arasına adını altın harflerle yazdıran Savaşçı dizisinin final yaptığı iddiası medya gündemine oturmuştu. 18 Ekim Pazar tarihli yayın akışına bakıldığında kendi gününde Fox TV ekranında takipçilerinin huzuruna geçmesi beklenen Savaşçı yapımının yerine Öğretmen dizisinin yayınlanması herkesi kaygılandırmıştı. Bilhassa sosyal medya platformunda dizinin gerilemeye başlayan reytingleri sebebiyle seyircisine veda edeceği yönündeki söylentiler çığ gibi büyümeye başlarken, dizinin oyuncusu Berk Oktay merak edilenlere çok geçmeden yanıt vermişti. 

 

Yapımcı kanadından final yaparak yayın hayatına bitireceğine ilişkin iddialar karşısında herhangi bir açıklama gelmezken, dizide Kaan Bozok rolünü üstlenen Berk Oktay kayda değer açıklamalar gerçekleştirmişti. Oktay, "İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar." Şeklinde ifadelere yer vererek seyircisinin kafasında oluşan soru işaretlerini gidermişti.

SAVAŞÇI DİZİSİ İZLEYİCİSİNE MÜJDELİ HABER VERİLDİ!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabı üzerinden aktardığı bilgiler doğrultusunda, Limon Film’in sahibi Hayri Aslan, Savaşçı dizisinin çekimlerinin 1 hafta sonra tekrardan başlayacağını duyurdu.

YORUMLAR 74
  • Ali Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Savaşçı dizisini tekrar ekranlarda görmekten şeref duyarız Kaan Bozok ,haydar bozkurt ve bütün oyuncu arkadaşlara selam ve saygılarımı iletiyorum ekranlarımizi güzelleştirenler sizlersiniz lütfen tekrar ekranlara olsunlar
    Cevapla
  • Seçkin 3 yıl önce Şikayet Et
    Görücez bakalım Bekliyoruz
    Cevapla
  • Gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Savaşçı dizisini çok beğenerek izliyoruz kesinlikle bitmesin
    Cevapla
  • Muhammed srtl 3 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsızlıkla bekliyoruz savaşçı
    Cevapla
  • Hulya Zorbilmez 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevdiğim bir dizi çok üzülmüştüm ekranlarda görmeyince başlayacağını sevindik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş