Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı: Akan suları durdurdu! Bozuk zihniyeti alaşağı ediyor...

Uyanış Büyük Selçuklu 7.son bölümde; Öc almaya yemin eden Yorgos tarafından ölüme terk edilen Sencer’in verdiği yaşam savaşı unutulmaz dakikalara sahne oldu. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde, Terken’in avına düşen Elçin’in foyası ortaya çıkarken arkasından dümen çevrilen Melikşah’ın affetmeye hiç niyeti yoktur. TRT1 ekranlarının reyting rekorlarına imza atan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 15.11.2020 21:16 GÜNCELLEME 15.11.2020 21:16
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında soluk soluğa takip edilen gelişmelerin sahne olduğu Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Batıniler’in karanlık tarafını gün yüzüne çıkaran Sencer’i hiç hesaba katmadığı bir olayla karşı karşıya kalarak Yorgos’un komplosuna uğramıştır. Uyanış Büyük Selçuklu 7.son bölümde; Kardeşinin katledilmesinin acısını çıkarmak isteyen Yorgos, Sencer’e yaptıklarının faturasını keserek ölüme terk etmesi heyecan ve gerilim düzeyini en uç noktaya kadar taşıdı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Sencer aldığı hasardan sonra hayat mücadelesi verirken, Terken’in kumpasına yenik düşen Elçin’in umduğunu bulamayarak Melikşah’ın zor durumda kalmasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı bekleniyor. Terken’in hayata geçirdiği plan sayesinde Elçin’in ihanetiyle yüzleşen Melikşah’ın bir kalemde silip atarak bağlarını tamamen koparma kararı alırken, Selçuklu askerlerinin hayati tehlikesi bulunan Sencer’i köşe bucak her yer yerde arayışa koyulmasının akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı ekranda mı?

MasterChef Türkiye yarışmacısı taşı gediğine koydu! Kötü eleştirilere işte böyle sus payı verdi

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun popüler ismi oyunculuğa dönme kararı aldı: Apayrı rolde izleyeceksiniz!

 

TRT1 DİZİSİ UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA SES GETİREN SAHNE!

Show TV yapımı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta yankı uyandıran kriz: Çekimler iptal! Oyuncular şokta..

Bir Zamanlar Çukurova'yla yolları ayıran Vahide Perçin yüreği ağza getirdi: Kanser açıklaması!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölümüyle 16 Kasım Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

YORUMLAR 20
  • Türkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel kaliteli bir yapım olmuş, muziginden senaryosuna kadar özellikle akıcı olay örgüsü, vurguladığı detaylar çok güzel. Sadece bazı oyuncular yetersiz kalmış, Turna hatun ve Gazaliyi canlandiranlar karakterin ruhunu içtenliğini hissettirmiyor. Zamanla oturur diye düşünmüştüm ama olmuyor. Düzelir inş. Keyifle izliyoruz, aslında adeta yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa KORKMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bende bu kardeşimin fikrine katılıyorum.. Gazaliyi canlandıran arkadaş daha samimi daha içtenlikle olabilirse son derece muhteşem olacaktır..
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir dizi olmuş harika tek kelimeyle tavsiye ederim
    Cevapla
  • Payitaht 3 yıl önce Şikayet Et
    Maasallah TRT ye, sagolsun varolsun, sebep olanlardan Allah razi olsun,
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel dizi begenerek izliyorum sadece su turna hatun yanlış seçim yasak elma dizisinden taniyorum
    Cevapla
  • zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    ben en çok beğeniyorum. tam bir Türk kızı kaşı gözü uslubuyla. yasak elmayı hiç seyretmedim. her şeyi seyretmemenin avantajı bu sanırım. diğer rol sizi olumsuz etkilemiyor. sizede tavsiye ederim tv seyrederken bir çizginiz olsun. zihniniz steril kalıyor
    Cevapla
  • tahir yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi tüm dizilerin üzerinde, bir diriliş hayranı olarak uyanışı tek geçerim
    Cevapla
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fena bir dizi değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu