Bir Zamanlar Çukurova'dan çıkan Vahide Perçin'den bitmeyen tartışmaları sonlandıracak cevap!

ATV'nin uzun soluklu dizi projelerinden Bir Zamanlar Çukurova'ya veda etmesiyle hayal kırıklığına uğratan Vahide Perçin'in kanser hastalığına yakalandığı iddiası medya gündemini salladı. Bir Zamanlar Çukurova'daki ''Hünkar Yaman'' karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Vahide Perçin, söz konusu iddialara açıklık getirerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan çıkan Vahide Perçin'den bitmeyen tartışmaları sonlandıracak cevap!
Bir Zamanlar Çukurova'dan çıkan Vahide Perçin'den bitmeyen tartışmaları sonlandıracak cevap!
GİRİŞ 25.11.2020 08:45 GÜNCELLEME 25.11.2020 08:45
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova'nın olmazsa olmaz ismi olarak görülen ve ekipten ayrıldıktan sonra seyirciden ''Gitme, kal; Geri dön!'' şeklinde çağrı başlatılan usta oyuncu Vahide Perçin'in yeniden kanser hastalığına yakalandığı yönündeki iddialar çığ gibi büyümeye başladı. Olay örgüsü icabı yaşamını yitirerek Bir Zamanlar Çukurova hanesinden silindikten sonra imaj değişikliği kararı alan Vahide Perçin'in kısa saçlı hali akıllara ''Kanser mi oldu?'' sorusunu getirmişti. 

Fox TV Yasak Elma dizisi oyuncusundan korkutan haber! Saldırıya maruz kaldı: 30 dikiş birden...

Kendisi için bir hayli endişe duyan sevenlerinin kalbini ferahlatarak sağlık durumuna dair aydınlatıcı bir açıklamada bulunan Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu Vahide Perçin, korktukları gibi bir gelişmenin olmadığının özellikle altını çizdi. 

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta 'Covid-19' krizi! Başroldeki isim Korona Virüsü kaptı: Çekimler durdu

Bir Zamanlar Çukurova’daki etkileyici oyunculuk performansıyla dillerden düşmeyen Vahide Perçin, zannedildiği gibi kanser tehlikesi bulunmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: ''Öyle bir şey olsa hemen saç kesilmez. Önce tedavi başlar. Tehlikeli bir durum yok, korkmayın''

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCUSU 2011'DE KANSERE YAKALANMIŞTI...

Bilindiği üzere televizyon ekranlarının aranan yüzlerinden Vahide Perçin, 2011 tarihinde ‘’meme kanseri’’ hastalığına yakalanarak zorlu bir tedavi sürecinden geçmiş ve tedavi gördüğü zaman diliminde de senelerdir uzun olarak kullandığı saçlarını kazıtmak mecburiyetinde kalmıştı. İnancı ve azmiyle kanser hastalığının üstesinden gelmeyi başaran Vahide Perçin, dizi setlerini tekrardan dönüş yaparak hayranlarını sevindirmişti.

YORUMLAR 39
  • Lila 3 yıl önce Şikayet Et
    Müjgana yazık değil mi? Hiç mi biriniz görmüyor anlamıyorsunuz ilginç doğrusu evli adamla evli kadın buluşuyor karıları kocaları evde ama Müjgan suçlu öyle mi? Çocuğunu göstermiyorlar Müjgan suçlu yahu iyice saçmaladınız senaryoyu adam gibi karakter bir tek Müjgan vardı Züleyha sempati kaybediyor diye Müjganı deli göstermeye çalıştınız. Yılmaz da adam mı önüne gelene silah çekiyor silahla mı oluyor adamlık Demir'in son zamanlarda çizdiği karakter Yılmaz'a bin basar
    Cevapla
  • Nafiye Türkmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Yılmazda suçlu.Artık olan olmuş Sende evlisin Züleyhada.Boyun eğip kaderine razı olacaksın. Hala evli başkasıyla evlenmiş kadını zorla istemek yanlış.O zaman Müjganın şuçu neydi neden evlendin.Onada yazık değil mi.Hiç bir kadın bunu kaldıramaz.En düzgün karekter sahibi Feleli.
    Cevapla
  • İsmimyok 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani sırf evlendi diye kendisine şiddet uygulayan adamlamı yaşasın züleyha Gün gelse kızın anne kocam bana şiddet uyguluyor Dese kaderine razı geleceksin mi diyeceksin
    Cevapla
  • Elvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır final olmasın da behice ile müjgan çıkarsa dahada güzel olur
    Cevapla
  • Semra 3 yıl önce Şikayet Et
    Hunkar yaman olmemeliydi ne olur behice ya ciksin yada dizi final olsun
    Cevapla
  • Çılgınım 3 yıl önce Şikayet Et
    Behice ve müjgan diziye hiç girmemeliydi. Birde herkes birilerini öldürüyor ve kimse adam gibi tutuklanıp 3_5 yıllığına dahapse atılmıyor. Türk dizilerini sevmiyorum. Amacının dışına çok çıkıyor.
    Cevapla
  • Fuat 3 yıl önce Şikayet Et
    İzleme ozaman amerikan filimleri izle sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!