Yasak Elma oyuncusundan hayranlarını telaşlandıracak haber! Ünlü oyuncu resmen hastanelik oldu

Yasak Elma dizi projesinde kameralar karşısına geçerek oyunculuğunu sergileyen Hazal Erişkin'den izleyici kitlesini yüreğini ağzına getiren bir geldi. Oyunculuk anlamında son zamanların parlayan isimleri arasında gösterilen Yasak Elma oyuncusu Hazal Erişkin'in uğradığı Rotweiler cinsi köpeğin saldırısı sonucunda yüzüne 30 dikiş birden atıldığı öğrenildi.

Yasak Elma oyuncusundan hayranlarını telaşlandıracak haber! Ünlü oyuncu resmen hastanelik oldu
Yasak Elma oyuncusundan hayranlarını telaşlandıracak haber! Ünlü oyuncu resmen hastanelik oldu
GİRİŞ 10.11.2020 19:24 GÜNCELLEME 10.11.2020 19:24

Televizyon ekranlarındaki oyunculuk kariyerinde hızlı yükselişe geçerek birçok hatrı sayılır dizi projesinde boy gösteren ve şimdilerde Yasak Elma yapımında üstlendiği rolle adından söz ettiren Hazal Erişkin talihsiz bir saldırıya maruz kaldı. Yakın bir arkadaşını ziyaret eden ünlü oyuncu Hazal Erişkin, evin içerisinde bulunan Rotweiler cinsindeki köpeği sevmeye başladığı esnada saldırıya uğraması üzerine hayatı tehlike altına girdi. 

Bir Zamanlar Çukurova'daki ayrılığıyla üzen Vahide Perçin, kansere mi yakalandı Bizzat açıkladı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta 'Covid-19' krizi! Başroldeki isim Korona Virüsü kaptı: Çekimler durdu

 

8 aylık köpeğin hiç beklenmedik bir anda kendisini ısırmasıyla neye uğradığını şaşıran Fox TV'nin Yasak Elma dizisi oyuncusunun apar topar sevk edildiği hastanede tedavisi yapılırken, parçalanan yüzüne 30 dikiş birden atıldığının bilgisine ulaşıldı. Öte yandan sosyal medya platformunda sevenlerinden geçmiş olsun mesajları alan genç oyuncunun genel sağlık durumunun da iyi olduğu bilgisi kaydedildi.

Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı? ''Sabır taşım çatlamış, kılıcım kınından çıkmıştır!''

YASAK ELMA OYUNCUSU HAZAL ERİŞKİN KİMDİR?

İlgi duyduğu oyunculuk alanındaki eğitimini tamamlamasının ardından, Kanal D ekranlarında romantik-komedi türünde yayınlanan dizi projesi Afili Aşk'ın oyuncu kadrosunda yer alarak burada Hazal rolünü oynamıştır.

2014 senesinde O Ses Türkiye isimli yarışma programında sahne alarak yorumladığı ‘’Düşünme Hiç’’ adlı müzik parçasıyla jüri üyelerinden hem Hadise’nin hem de Ebru Gündeş’in beğenisini kazanmıştır.

TV8 kanalında yayına giren Bu Tarz Benim isimli moda yarışmasına da katılım göstererek ekran önünde yer alan Yasak Elma oyuncusu Hazal Erişkin, Aslı İslamoğlu oyunculuk ajansıyla çalışmıştır.

Cüneyt Sayıl ve İlker Bilgi’den kamera önü oyunculuk & Ayşe Direkoğlu’ndan audition ve Yurdum Erdem’den da monolog text alanında eğitimler gören Erişkin, şu anki dönemde Yasak Elma dizi projesinde kendini göstermektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak