Savaşçı'yı bırakınca Yasak Elma'nın üyesi olan Berk Oktay'dan ''dikkat'' uyarısı! Parmak bastı

Radikal bir karar değişikliğiyle sözleşmesini yarıda bırakıp Savaşçı'dan Yasak Elma dizi projesine dahil olan Berk Oktay'ın Covid-19 salgınına yakalandığı öğrenildi. Savaşçı yapımındaki veda açıklamasıyla gündemden uzun bir süre düşmeyip Yasak Elma dizisinin yapımcısıyla el sıkışan Berk Oktay, kendisi gibi Korona Virüsü kapan Yıldız Çağrı Atiksoy ile beraber karantina sürecine girdi.

Savaşçı'yı bırakınca Yasak Elma'nın üyesi olan Berk Oktay'dan ''dikkat'' uyarısı! Parmak bastı
Savaşçı'yı bırakınca Yasak Elma'nın üyesi olan Berk Oktay'dan ''dikkat'' uyarısı! Parmak bastı
GİRİŞ 17.11.2020 12:32 GÜNCELLEME 17.11.2020 12:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Uzun bir süredir oyunculuk kariyerini devam ettirdiği Savaşçı dizisiyle yollarını ayırma kararı alarak aynı kanalda yayına giren Yasak Elma projesiyle anlaşma gerçekleştiren Berk Oktay da Korona Virüsüne yakalanan ünlü isimler arasına adını yazdırdı. Geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabı üzerinden kafalardaki soru işaretlerini dindirip Savaşçı'daki ayrılık açıklamasına imza atarak izleyici kitlesini son derece şaşırtan Berk Oktay'ın Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte yaptırmış olduğu Korona Virüsü test sonuçlarının pozitif çıktığının bilgisine ulaşıldı. 

 

 

Kuruluş Osman 34.bölüm fragmanı: ''Ağzı küfür saçan düşmana gem vuracağım'' Ok yaydan çıkıyor!

Kendisi gibi oyuncu arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'la evde tedavi sürecine başlayan Berk Oktay, Covid-19 testinde negatif sonucunu alır almaz yapımcısıyla sözleşme imzaladığı Yasak Elma dizi projesinin setine dönüş yapacağının bilgisine ulaşıldı. Entrika yüklü olayların ardı arkasının kesilmediği Yasak Elma'da Çağatay karakterini oynamaya hazırlanan Berk Oktay'ın dizide annesi rolünü üstlenecek isim Gülenay Kalkan ve babasını oynayacak diğer bir ismin de Erdal Özyağcılar olduğu açıklandı.

 

 

Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı: Hayal alemine dalıp gidiyor! Görenleri eğlendiren manzara

Show TV'nin iddialı dizisi Çukur'un ekran ömrü bitecek mi? Final iddiası gündemi fena çalkaladı

Tüm bunların yanı sıra sağlık durumu hakkında kendisini takip edenlere açıklamada bulunmayı ihmal etmeyen Yasak Elma dizisi oyuncusu Berk Oktay, "Hastalığı çok şükür hafif atlattık. Karantinamız iki güne bitiyor. Herkes çok dikkat etsin, virüs yaygınlaşıyor" şeklinde ifadelere yer verdi.

Uyanış Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı? Ses getiren sahne! Herkes o diyaloğa pür dikkat kesildi

YORUMLAR 6
  • Fahri ULUDAG 3 yıl önce Şikayet Et
    Savaşçı gibi ağırlığı olan çok severek izlediğim bir dizinin yanında, Yasak Elma ne alaka. Hiç sevmediğim ve izlemediğim bir dizi. Berk OKTAY çok yanlış yaptığını anlayacaktır. Ama ortağı Haydar Yüzbaşı ve diğer kaliteli oyuncular Bozok Yüzbaşıyı aratmayacaktır.
    Cevapla
  • Kaan Bozak kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Berk Oktay (Kaan Bozak)Sen savaşcıda daha iyiydin.Reyting üzerine reyting yapan bir kişiliğin bir karekterin vardı. Yasak Elma hiç olmadı zaten izlediğim ve hiç sevemediğim bir dizi.
    Cevapla
  • savaşçı 3 yıl önce Şikayet Et
    savaşçıya geri dön lütfennn
    Cevapla
  • Mavigul 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen geri don
    Cevapla
  • Tsubasa 3 yıl önce Şikayet Et
    Berk Oktay geri dön
    Cevapla
  • Şükran Kardeş 3 yıl önce Şikayet Et
    Berk abi sen çok yanlış yaptığını düşünüyorum çünkü sen bozok yuzbasisin ben senden enerji alıyorum seni lafını hiç unutmicam her mermiye bir leş istiyorum kılıç anladın mı beni kılıç sen bunu sinirlendiğinde söylersin komutanım bende senin gibi olmak istiyorum komutanim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi