İbo Show'da akıllardan çıkmayacak özel görüşme! İzleyiciyi zaman tünelinde yolculuğa çıkardı

Senelerin eskitemediği ve halen aynı tazeliğiyle yayınını sürdüren programı İbo Show'da izleyici kitlesinin sabırsızlık içerisinde beklediği buluşma geldi çattı. Sanat dünyasında adı geçen renkli isimleri programında her hafta ağırlamaya devam eden İbo Show'un yeni bölümünde efsane ikili İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in buluştuğu görüntüler yüzleri gülümsetti.

GİRİŞ 01.12.2020 11:57 GÜNCELLEME 01.12.2020 11:57
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Uzunca bir süre televizyon ekranlardan uzakta kalsa bile döndüğünde popülerliğinden hiçbir şey yitirmeyip seyircinin ilgisini canlı tutan İbo Show programında bu Cumartesi Mehmet Ali Erbil davet edildi. ''Kaçış Sendromu'' adlı sağlık problemi geçirmesinden ötürü ciddi bir zamandır tedavi sürecinde olan ve ilerleyen dönemlerde kemik iliğinde meydana gelen rahatsızlık sebebiyle kök hücre tedavisine başlayan Mehmet Ali Erbil, İbo Show programının sunucusu İbrahim Tatlıses ile bir araya geldi. 

Diriliş Ertuğrul'un efsane ismi oyunculuk hayatını bitirecek mi? Tartışmalara açıklık getirdi!

İbrahim Tatlıses'in, hastalığının tedavisi şu anda kendi evinde devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i yerinde ziyaret ettiği görüntüler sevenlerinin heyecanını yükseltti. Yıllar boyunca aralarındaki dostluk bağı bozulmayan efsane ikilinin yan yana gelmesi sosyal medya platformunun gündemine yerleşerek hayranları büyük buluşmayı sevinçle karşıladılar. 

Masumlar Apartmanı 12.bölüm fragmanı geldi mi? Feleğin çemberinden geçiyor! İçi kan ağlıyor...

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174.bölüm fragmanı? Bıçak kemiğe dayanıyor! İş çığırından çıkıyor

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show programının çekimlerini eski dostunun evinde gerçekleştirirken, ikilinin beraber yer aldığı fotoğraf karesini ise Mehmet Ali Erbil'in yakın dostları Tolga Yüce & Ercan Avşar sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı.

Kuruluş Osman rekordan rekora koşuyor! Yabancıları hayran bıraktı: Şaşırtıcı reyting sonuçları

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil de çekimler esnasında çektiği fotoğraf karesine, "Ve işte herşeyim. Çok soruyordunuz, sizin için biraz önce çekilmiş son hali" şeklinde ifadelere yer vererek merak edilen yeni görüntüsünü paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sevinç çığlıkları attıran haber! Ortalığı yıkıp geçti: La Casa De Papel...

İBO SHOW YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Poll Production ve Global Medya'nın yapımcılığında bulunduğu İbo Show programının 28 Kasım Cumartesi tarihinde Star TV'de izleyici kitlesinin karşısına geçen 3.yeni bölümün konukları netlik kazanarak Mehmet Ali Erbil'in yanı sıra Kibariye, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un katılacağı öğrenildi.  İbo Show'un fragmanında ön plana çıkan ayrıntılardan bir tanesi de Kibariye'nin seslendirdiği müzik parçası esnasında duygusal dakikalar yaşayan İbrahim Tatlıses'in gözyaşlarını hakim olamaması izleyicisini etkiledi.

YORUMLAR 69
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    İbo denen şarkıcı asayiş olaylarıyla geçmişi anılacak birisi iken, Erbil nefret ettiğimiz televole yıllarının edepsizlik abidesidir.Artık bu ve bunun gibi insanların milletin yakasından düşmesi lazım.TV leride bu yüzden kınıyorum. Yeter kardeşim yeter.Prof Dr Mehmet Ceyhan ı bu kadar önemseseniz ülke güllük gülistanlık olur. Yazık.
    Cevapla
  • Serhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlanma ve ölüm büyük bir muzicedir. Herkes 30 yaşında kalsaydı ne olurdu bu insanlığın sonu.
    Cevapla
  • Kabak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ibo dur ibrahim tatlises dir ya sen kimsin
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ikiside bir halt degil bu ülke için ne yapmışlar birtnesi sadece kültür erozyonu yaptı hayatı boyunca digeride hayatı boyunca hiç üretmeden tek bir bestesi yok sadece tüketti tek özelligi sesi gür çıkıyor hepsi bu ve nice canlar yaktı
    Cevapla
  • Kabak 3 yıl önce Şikayet Et
    Ula baskasini yargilarken önce kendinize bakin düsenin dostu olmazmis her sey ragmen ayakta durmayi biliyorlar helal olsun
    Cevapla
  • Ali Hakyemez 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim Güzel Allahım sen ne güzel yaratansın ya acınacak hale geldiler
    Cevapla
  • Kabak 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi bu hale düsürmesin düsenin dostu olmaz genede hlelal olsun herseye raymen ayakta kalmayi bildiler kimse kimseyi yargilamasin kim iyi kim kötü onu yanliz Allah billir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı