İbo Show 5. yeni bölümde konukları coşturucu sohbet! Ünlü türkücüyü kıkır kıkır güldüren espri

Seyircilere müzik şöleni sunmasının yanı sıra keyiflendiren sohbetleri ve zaman zaman duygu dolu dakikalar yaşatan İbo Show'un 5.bölüm konukları ilan edildi. Geniş yelpazede izleyici kitlesi bulunan ve yayına girdiği her hafta stüdyoda meydana gelen gelişmeleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşen İbo Show'un 5.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 12.12.2020 14:20 GÜNCELLEME 12.12.2020 14:20
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Konuklar ve usta sanatçı İbrahim Tatlıses arsında gülümseten diyalogların geçtiği ve bazen de acıklı müzik parçalarıyla hüzün rüzgarları estiği İbo Show'un 5.bölüm konukları duyuruldu. Televizyon ekranlarına dönüş yapmasıyla birlikte seyircinin yoğun ilgi göstererek yakın takip altına aldıkları İbo Show yeni bölüm fragmanında eğlencenin ardı arkası kesilmeyecek. 

Acun Ilıcalı'nın kanserden son nefesini veren dostu Levent Bozkurt gerçekte kimdir? Ayrıntılar!

Poll Production ve Global Medya'nın yapımcılığında bulunduğu ve her Cumartesi gecesi sanat dünyasından birbirinden çeşitli tanınmış isimlerin davet edildiği İbo Show programı yeniden seyircisini gülmekten kırıp geçirecek. 12 Aralık Cumartesi tarihli programın konuk listesi içerisinde bulunan; Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ izleyicisini eğlendirirken stüdyoda kahkahalar havada uçuşacak.

 

 

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı: Deliye döndüren hadise! Onu görenlerin kan beynine sıçradı...

Uzunca bir müddet televizyon ekranlardan ayrı kalmış olsa dahi döndüğünde popülerliğinden hiçbir şey yitirmeyip takipçilerinin beğenisini canlı tutan İbo Show'da geçtiğimiz hafta Kibariye, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun stüdyoya katılarak izleyenlerin yüzünü güldürmüş ve aynı zamanda Kibrari'yenin kendine has yorumuyla okuduğu müzik parçası sırasında usta sanatçı İbrahim Tatlıses duygu yüklü anlar yaşayarak gözyaşlarına boğulması herkesi derinden etkilemişti.

Diriliş Ertuğrul'dan Survivor Türkiye'ye ses getiren transfer! Sosyal medya bu haberi konuşuyor

YORUMLAR 18
  • Yavuzakin 3 yıl önce Şikayet Et
    İ tatlises uzgunum ama bitmissin senin yerinde olsam camiye giderim ahireti kurtarmaya bakarim
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Ibrahim Tatlises, rica etsem Türk halk muzigi sanatçılarından, özcan ture ,kenan coskun, ceylan, izzet yildizhan, süleyman tuğrul, davet edermisiniz lutfen.birde istek turku rica edebilirmiyiz, "neyine güvenem yalan dünyanın." Türküyü okursanız sevinirim.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • yanlız kadın 3 yıl önce Şikayet Et
    ben çok mutlu oluyor um
    Cevapla
  • Cihangir Turhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumartesi akşamları ilk bölümünden itibaren seyrediyoruz ... Çok şükür keyfimizi yerine getiriyor . Türk toplumunun misafir perverliği ve aile yapısını, türk toplumunun ahlakını bozmaya çalışan , yemekteyiz ve yatıya misafirimiz var gibi toplumun ahlâkına etki edecek kötü örnek programları protesto ediyorum.
    Cevapla
  • Tangocu Mango 3 yıl önce Şikayet Et
    ''Kahkaha havada uçtu'' bu nedir arkadaş klavyenin üstüne otursam daha anlamlı bir yazı çıkar. Güldürmeyin kendinize ciddiyeti bozmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!