Mucize Doktor 42.bölüm fragmanı: Boynuz kulağı geçiyor! Elini çabuk tutmazsa sonunu getirebilir

Son bölümle ekrana taşınan Mucize Doktor 42.bölüm fragmanında; Kolları sıvayarak yeni yöntemlerini hayata geçirmeye başlayan Tanju, Ferman & Ali arasındaki rekabetin dozunu artıracak hamlelerde bulundu. Mucize Doktor yeni bölüm fragmanında; Ali bir anda kendisini kıran kırana geçen bir mücadelenin tam ortasında bulurken büyük tehdit alan Ferman için çember gittikçe daralmaktadır. Mucize Doktor 41.son bölüm detayları!

GİRİŞ 16.12.2020 15:03 GÜNCELLEME 16.12.2020 15:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanında, Aklının bir köşesinden silip atamadığı Nazlı'yle yaşadığı ayrılığın şokunu üstünden atlatmaya çalışan Ali'yi hastanede zorlu geçecek bir imtihan beklemektedir. Son bölümün arkasından aktarılan Mucize Doktor 42.bölüm fragmanında, Bulduğu her fırsatta iğneleyici konuşmalar yapmaktan geri durmayan Tanju tarafından köşeye sıkıştırılan Ferman, Ali'yle cerrahi yarış içerisine girmek mecburiyetinde kalmıştır. Mucize Doktor son bölümde de, Nazlı'ya dair tüm anıları ortadan kaldırmış olsa düşüncelerinden bir türlü çıkaramayan Ali, daha fazla dayanamayıp onu asla unutmadığı itirafını gerçekleştirmesi duygusal dakikalara sahne oldu. Mucize Doktor 41.son bölümde, Ferman'a aba altından sopa gösteren Tanju, ''Sen de şunu kabul et ki, boynuz kulağı geçmiş durumda. Yalansa bana aksini ispatla. Bak ikimiz de gayet iyi biliyoruz ki, cerrahi bölümünde bir asistan varsa o da Ali! Ve Ali'yi senin altından çekip alırsam ortalama bir cerrahtan hiçbir farkın kalmaz. Eğer yanılmıyorsam bana aksini ispatlamak zorundasın!'' diyerek eleştiri oklarını üzerine saplarken seyirciye bu kadar da olmaz dedirtti.

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı: Deliye döndüren hadise! Onu görenlerin kan beynine sıçradı...

 

MUCİZE DOKTOR 42.BÖLÜM FRAGMANINDA TANJU'DAN TEPKİ ÇEKEN HAREKET!

MUCİZE DOKTOR 42.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 42.bölümüyle 17 Aralık Perşembe tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 6
  • Hadiye Şentürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Senarist o da şaşırdı diyer diziler kavga başkasının karısını kaçırma tabanca elde dolaşarak reytingler yükselince doktorlar güzel güzel giderlerken kavgaya başladılar diziye yazık ettiler birde tabanca çeksinler bakın reyting rekorları kırmıyorlarmı hastaları tehditle para alsınlar bakın o zaman yazık insan sağlığı iyi tanı konsun kim koyarsa sorun olmamalı ne güzel ali o meziyet var çok şeyler yapamıyor barı onu yapsın ne oluyor bilemedim
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık yani bu nedir Hasta insanların üzerinden Doktorları yarıştırıyorlar mı? Bu gerçekte de böyleyse o zaman vay halimize Hastaların çoğu KOBAY veya DENEK diyebilir miyiz?
    Cevapla
  • Ne fark eder 3 yıl önce Şikayet Et
    Her hasta öyleki ne sanıyorsun.Bir pratisyen hekim kolay kolay kıdem atlayamiyor Bu süreç onların kariyeri icin onemli.Bizler gönüllü olarak onlara yardımcı oluyoruz, bir nevi onlari yetiştiriyoruz ,kendimizi onlara sunuyoruz.
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu pörtlek gözlü ergen mi mucize doktormuş...? Hekimoğlu'na denk gelirse bakıyorum ama, buna hiç bakmadım.
    Cevapla
  • sezgin 3 yıl önce Şikayet Et
    hekimoğlu dizisi tamamen house m.d dizisinin kopyasıdır. bu arada house mükemmel bir dizidir.
    Cevapla
  • said 3 yıl önce Şikayet Et
    hekimoğlu rolünde topallayan kibirli adamı hiç sevmiyorum o yüzden hiç izlemedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi