Uyanış Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı: Tüyleri diken diken eden sahne! İzleyenleri irkitti...

Uyanış Büyük Selçuklu 14.son bölümde Melikşah'ın ''Pusatlarımızı keskin, atlarımızı eşkin, yüreklerimizi kavi eyle ya Rabbi'' duası yüreklere ilmek ilmek işledi. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde taş üstünde taş bırakmayıp ortalığı tozu dumana katmaya niyetli olan Melikşah'ın Andreas'a indirdiği vurucu darbesi geceye damgasını vurdu. Tansiyon seviyesinin tavan yaptığı Uyanış Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 04.01.2021 17:53 GÜNCELLEME 04.01.2021 17:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Andreas'ın burnundan fitil fitil getirerek kök söktürecek olan Melikşah'ın, ''Sizde gelecek ne kadar baş var ise, bizde de o başları alacak kadar kılıç var!'' sözleri yüreğine hançer gibi çarpıyor. Uyanış Büyük Selçuklu 14.son bölümde; Hakla çarpan yüreklerin ya şehit ya da gazi olacağını vurgulayarak gaza vaktinin gelip çattığının sinyallerini veren Melikşah'ın başlattığı gövde gösterisiyle adeta yer yerinden oynadı. Kılıcında adalet taşıyan, zalimlere pençe vuran, mazlumlara kanat geren ve küffarın zulmüne karşı ömrü gazalarda geçen Melikşah'ın küllerinden yeniden doğarak karşısında kim varsa teker teker meydan okumasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı bekleniyor.

Acun Ilıcalı, Exxen'le uçuşa geçti! Kazancını ikiye katlayan rakamlarla rekora doğru koşuyor...

MasterChef Türkiye şampiyonundan coşkulandıran galibiyet! MasterChef ödülü öğrenenleri şaşırttı

 

Melihşah'ın bir hışımla Tacülmülk'ü karşısına alarak ''Sen nasıl olur da benim namıma bir hatuna el kaldırırsın? Bilmez misin benim töremde bunun yeri yok idir. Hükmümü kendine kalkan mı yaparsın?'' diyerek yüzüne tokadı yapıştırmasının akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı ekranda mı? Yaptıklarının bedelini ödetmek için Melikşah tarafından Andreas'ın kellesini almak üzere şafak vakti Kuvel'e baskın düzenlenmesinin sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı aktarıdı mı? Kırmızı Oda'da keyifleri kaçıran umulmadık ayrılık!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 15.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı yayına girdi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEYEN SAHNE!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 15.bölümüyle 4 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 14.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hasan Sabbah’ı yakalayıp gerçek kimliğini açık etmek üzere olan Sencer’i Melikşah durdurmuştu. Daha sonra Sencer’in Seyduna’nın peşine düşmesine izin vermeyen Melikşah, Arslantaş’ı kaçırarak devlete itaatsizlik eden ve Tacülmülk’ü darp eden Sencer’e nasıl bir ceza uygulayacaktır?

Nizamülmülk’ü ve Sencer’i yaralamak suretiyle aranan Arslantaş bulunabilecek midir?Terken’in başarılı tertibi neticesinde zehirlenmiş olan Nizamülmülk ölecek midir? Nizamülmülk’e zehirli sıvıyı içiren Turna’nın akıbeti ne olacaktır? Yıllarca esaret altında yaşadığı zindandan kaçmayı başaran Arslantaş’ın annesi Leyla’nın peşine düşmüş olan batıniler, Leyla’yı bulabilecekler mi? Leyla’nın akıbeti ne olacaktır? 

Arslantaş annesi Leyla’yı batınilerin elinden kurtarmayı başarabilecek midir? Şelemzar’daki çelik ambarının patlaması sonucunda Melikşah’ın öfkesini üzerine çeken İlteber’in zor günleri devam edecektir. 

Borçlarından ötürü kendisini köşeye sıkıştıran Faysal’ın darülhicreyi istemesi İlteber’i içinden çıkılmaz bir kıskacın içine hapsetmişti. İçine düştüğü durumdan çıkmak için başkaca çaresi kalmayan İlteber, darülhicreyi Faysal’a verecek midir?

Şelemzar patlamalarında dahli olduğu anlaşılınca Melikşah’ın tepkisini üzerine çeken Andreas, Bizans imparatorunun kendisini gözden çıkardığını ve Melikşah’ın kellesini almak için harekete geçeceğini anlamıştı. İçine düştüğü bu amansız vaziyetten kurtulabilmek için ne yapacaktır? Yoksa Andreas yolun sonuna mı gelmiştir.

YORUMLAR 6
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi süper.kuruluş Osman dan Engin altan ı aldılar iş bitti zevki yok dizinin
    Cevapla
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    harika bir sahneydi
    Cevapla
  • dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper dizi bence kuruluş Osman yapımcıları otursun bu diziyi seyretsin. Osman hızla kan kaybediyor.
    Cevapla
  • sibel 3 yıl önce Şikayet Et
    çok iyiydi gercekten
    Cevapla
  • Baybars turkoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelmiş geçmiş en iyi dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti