Kırmızı Oda'yı ters köşeye yatıran rakip! Ortalığı sallayacak: Diriliş Ertuğrul'dan transfer...

Yayın serüvenine başlamadan önce verilen tanıtım fragmanlarıyla bile seyircisini kendine çeken Kırmızı Oda dizisine yeni rakip çıktı. İzleyicisinin etkisinden uzun süre çıkamayacağı sahnelerde imzasını taşıyan Kırmızı Oda’nın rakibi Gain platformunda başlayacak Terapist dizisi oldu. Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul’un sürpriz ismi de Terapist projesinin oyuncu kadrosunda yerini alarak kameralar karşısına geçecek.

Kırmızı Oda'yı ters köşeye yatıran rakip! Ortalığı sallayacak: Diriliş Ertuğrul'dan transfer...
Kırmızı Oda'yı ters köşeye yatıran rakip! Ortalığı sallayacak: Diriliş Ertuğrul'dan transfer...
GİRİŞ 01.01.2021 12:38 GÜNCELLEME 01.01.2021 12:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Birbirinden farklı yaşam öyküleri ve ilginç karakterleriyle her hafta dinamizmini sürdürmeye hız kesmeden devam eden Kırmızı Oda dizisine yeni bir rakip daha çıktı. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde reyting savaşında başarı ipini göğüsleyerek tahtını kimselere kaptırmayan Kırmızı Oda’nın yeni rakibinin Terapist isimli dizi projesi olduğu gün yüzüne çıktı.

Exxen nasıl izlenir? Exxen kaç gün ücretsiz? Acun Ilıcalı'nın Exxen platformundaki tüm projeler

Kuruluş Osman 41.bölüm fragmanında şaşırtıcı karar! Cezasını kesiyor: Görülecek hesap kapandı

Psikiyatra başvuran kişilerin gizemli dünyasına yolculuk edilerek beraberinde getirdiği sırların su üstüne çıkarıldığı Kırmızı Oda’nın rakibi Terapist dizisine Diriliş Ertuğrul oyuncusu da transfer edildi. Yayına girdiği dönem boyunca TRT1 kanalında izlenme rekorları kırarak namını dünyanın çeşitli ülkelerine duyuran Diriliş Ertuğrul’da Vasilyus karakterini üstlenen Çağdaş Onur Öztürk de Terapist dizisiyle seyircisinin karşısına geçecek.

Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı verildi mi? Masumlar Apartmanı'nda yeni bir dönem başlıyor

Uyanış Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı var mı? Tereyağından kıl çeker gibi vazifesini halletti

 

KIRMIZI ODA’NIN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU! KADRODA DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCUSU DA VAR…

30 Ocak 2020 tarihi itibariyle ekran yolculuğunda yürümeye başlayacak olan Gain adlı platformunun Kırmızı Oda'ya rakip olarak gelecek dizi projesi açıklandı. Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar öncülüğünde oluşturulan Gain Medya'nın Terapist isimli yapımının detayları şekillenmeye başladı.

Yönetmenlik koltuğunda Zeynep Dadak'ın oturacağı psikolojik gerilim türündeki Kırmızı Oda’ya rakip olacak yeni projenin adı Terapist olarak duyuruldu. Terapist dizisinin oyuncu kadrosunda, Muhammet Uzuner, Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Murat Kılıç, Çağdaş Onur Öztürk ve Zeynep Çamcı yer almaya hazırlanıyor.

Alışılagelmişin çok ötesinde dikey konseptle dizi tutkunlarını ağırlamaya hazırlanan Gain'in iddialı dizi projesi Terapist dizisi "Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek" sloganı ile paylaşılan afişi sosyal medya platformunda tüm ilgiyi üzerine toplamayı başardı.

YORUMLAR 9
  • Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz onu sakarya fırat dizisinden antalya aksekili sarı hoca diye biliyoruz
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Gördüğüm en faydalı dizi. Her kanalın toplum içinde en sık yaşanan psikolojik sorunları ve yapılan terapi/tedaviyi konu alan buna benzer diziler göstermesini isterdim.
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah göstermesin. Hastalik sonunda. Insanoglu elbet birgün Namazin Orucun ve Kullugun ruhun gidasi oldugunu anlayacak. Bedeni doyurmaktan sikilmiyoruz. Ama ruha gelince cimrilik yapiyoruz. Allah hayirimizi versin.
    Cevapla
  • Marstandunyaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruh sağlığı hastalıkları ibadetle geçecek şeyler değil hatta bazı obsesif kompulsif hastalar ibadeti abartırlar dinimizde tibba bilime karşı bir tutum yok tam tersine yüzyıllardır müzikle tedavi etmissiz ruh hastalarini
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın. Müslüman depresyona girmez, ilacı zikirdir.
    Cevapla
  • ahmet akman 3 yıl önce Şikayet Et
    bu memleketin yuzde doksan besinin terapiye ihtiyaci var:)
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hamdolsun bizim yok, abdest en büyük, kalkan, namaz, zikir en büyük ilaç. Sen bildiğin gibi devam et gardaş. Serinlik geldi mi :)
    Cevapla
  • Veli 3 yıl önce Şikayet Et
    yüzde doksan beşi nasıl hesapladın?
    Cevapla
  • Nazlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ee zamanımızın popüler hastalığı birde üstüne pandemi eklendi artık kim izler tarihi dizileri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi