Arıza'nın rağbet gören isminden hüzünlendiren haber! Ayrı kalması kaçınılmaz bir gerçek oldu...

Show TV'de yayın maratonuna aralıksız devam eden Arıza dizi projesinde başrol üstlenen Olgun Toker'den seyircisini kaygıya sevk edecek haber geldi. Arıza yapımındaki göz dolduran performansıyla kısa bir zaman diliminde yükselişe geçen Olgun Toker'in Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığının bilgisine ulaşıldı.

Arıza'nın rağbet gören isminden hüzünlendiren haber! Ayrı kalması kaçınılmaz bir gerçek oldu...
Arıza'nın rağbet gören isminden hüzünlendiren haber! Ayrı kalması kaçınılmaz bir gerçek oldu...
GİRİŞ 10.01.2021 18:06 GÜNCELLEME 10.01.2021 18:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oyunculuk konusundan birbirinden başarılı isimleri aynı çatı altında toplayan Arıza dizisinin çekimleri için acilen iptal kararı verilmesi mecburiyetinde kalındı. Senaristliğini Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı ve yönetmenliğinde Recai Karagaz'ün bulunduğu O3 Medya imzalı Arıza dizisinde başrol oynayan Olgun Toker, Korona Virüsü salgınına yakalandı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47.bölüm fragmanı: Ortalığı birbirine katan haber! Herkes bunu konuşuyor

Bilindiği üzere Arıza dizisinin ekran yolculuğunda yürümeye başladığı ilk bölümden itibaren üstlendiği Burak Ersoylu karakteriyle seyirciyi etkisi altına alan Olgun Toker'in yaptırdığı test sonuçları doğrultusunda Covid-19 hastalığını kaptığı öğrenildi.

Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı: Açmaza düşüyor! Gönül Dağı dizisinde iki arada bir derede kalıyor

 

Arıza dizisine farklı bir soluk getiren Olgun Toker'in Korona Virüsü'ne yakalanmasıyla beraber dizi setinde kırmızı alarm verilirken, tedbirler kapsamında çekimlerin belirli bir süreliğine durdurulması yönünde harekete geçildi. 

Arka Sokaklar 573.bölüm fragmanı: Korkutucu haber! Acı gelişmeyle yüreği yangın yerine dönüyor

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ahmet Mümtaz Taylan, Ayça Ayşin Turan, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner ve Yeşim Salkım gibi isimlerin yer aldığı Arıza dizisinde Korona Virüsü olan Olgun Toker'in tedavi süreci başlatıldı.

Birsen Altuntaş'ın Twitter hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği duyuruda Arıza'nın yıldızı Olgun Toker’in Covid-19'a yakalandığının öğrenilmesinin akabinde söz konusu dizinin çekim programında değişikliğe gidildiği bilgisini verdi.

YORUMLAR 4
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık her zaman önemli geçmiş olsun olgun korona sürecini iyi atlat
    Cevapla
  • Medine 3 yıl önce Şikayet Et
    Gemiş olsun
    Cevapla
  • Melis 3 yıl önce Şikayet Et
    Olgun Toker'e geçmiş olsun dileklerimi diliyorum Tolga Sarıtaş ile dizideki karşılıklı atışmalarını çok seviyordum önce sağlık tabiki
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması