Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı: Duygulandıran itiraf! Derin sevgisini dağlara taşlara haykırıyor

Gönül Dağı 11.son bölümde elemini iliklerinize kadar hissedeceğiniz ve öyküsüyle yürekleri parça parça eden Zahide'nin ''Yüklerimizi beraber taşıyalım mı?'' diyerek Sefer'e evlilik teklifinde bulunması göze çarptı. Gönül Dağı son bölümde sağlığının vahim bir seyirde gitmesiyle hastaneye yatırılan Cemile öğrendiği acı haberle üzüntülerin en büyüğünü yaşayıp tarifsiz yıkıma uğradı. Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 16.01.2021 10:33 GÜNCELLEME 16.01.2021 10:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı son bölümde; Asuman'ın anlamlı jest yaparak aldığı mızıka hediyesi karşısında ağzı kulaklarına varan Ramazan, hayatında ilk defa böyle bir sürprizle karşılaştığının özellikle altını çizerek eşi benzeri olmayan güzellikteki hissiyatlar yaşadı. Gönül Dağı 11.son bölümde; Asuman'ın kız isteme merasimi gelip çattığında ortaya keyiflendiren görüntüler ortaya çıkarken Hüseyin'in, ''Bir sürü ortak noktalarımız var. Ben diyorum ki bu ortak noktalarımızı acaba biraz daha artırsak mı? Ne de güzel yakışırız birbirimizin yanına, dünür olarak yani. Bir terliğin iki teki gibi yürür gideriz.'' sözleri gülmekten kırıp geçirdi.

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı verildi mi? Ezberleri bozan sarsıcı sahne! Ters köşeye yatırdı...

Mucize Doktor'da ummadık ayrılık! Fox TV'de verilen karar şaşkına çevirdi: Hüzünlendiren veda..

 

Zahide, Sefer'den kendisini usülünce istemesini söyleyip hayatını onunla birleştirme yönündeki niyetini açıkça belli ederken, Cemile'nin doktorlardan artık çocuğu olmayacağını öğrenmesi üzerine eşiyle beraber gözyaşlarına hakim olamayıp dünyasının başına yıkılmasının ardından Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı bekleniyor. Sevdiği adama şarkı ile karşılık vermek isteyen Dilek'in ''Biz dünyayı çok sevdik, ölüm bizden uzak dursun. Aşık olduk yüreklendik, kader bizden yana dursun!'' sözlerini armağan ederek duygu yoğunluğu yaşatmasının akabinde Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı yayında.

Arka Sokaklar 573.bölüm fragmanı: Kara haber dört bir tarafa yayılıyor! Kaygılandıran manzara

Son Yaz 3.bölüm fragmanı: Ağzına geleni sayıp döktü! Son Yaz'da isyan bayraklarını kaldırıyor

GÖNÜL DAĞI 12.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı yayına girdi.

GÖNÜL DAĞI 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin bulunduğu Gönül Dağı 12.bölümüyle 16 Ocak Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında seyircisini ağırlayacak.

Mucize Doktor 45.bölüm fragmanı: İnanılmaz karar! Kulaklarına inanamadı: ''Bu nasıl olur?''

Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı? Hesapsız buluşma: Bunun olacağı akla hayale gelmezdi!

YORUMLAR 14
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    buraaaaaam buraaam anadolu. nasıl da özlemişiz özdeğerlerimizi..
    Cevapla
  • yalanmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep aglayarak izliyom, Gonlumu dagliyor emmioglu.
    Cevapla
  • Yozgatli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende agliyom gurban oldugum
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel dizi
    Cevapla
  • Zuhal meşekıran 3 yıl önce Şikayet Et
    Severek izlediğimiz dizi iyi giderken reytinleri yükselince hemen fiğer dizilere benzemeye başladı Dikek i tehdid eden baba gençlere karşı çıkan anneler gibi......illaki olumsuzluk yazılacak ya o zaman da dğer dizilerden farkı kalmaz
    Cevapla
  • nevzat cömert 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün diziler bir yana gönül dağı dizisi bir yana
    Cevapla
  • Yiyido 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğenerek izliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!