Kırmızı Oda 22.bölüm fragmanı Hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Eşeleyince daha neler çıkacak

Kırmızı Oda 21.son bölümde; Sanrılarının tesirinden komple kurtulduğunu zannederken hastalığının seyri korkutucu raddeye ulaştı. Kırmızı Oda son bölümde; Psikolojik durumunun aciliyetinin farkına varan doktor hanım, hastanede tedavi altında tutulması gerektiğini açıklarken Boncuk'un hazırladığı yemeğe zehir katarak ailesini zehirlemeye çalışması yüreklere ağza getirdi. Kırmızı Oda 22.bölüm fragmanı verildi mi?

GİRİŞ 29.01.2021 09:27 GÜNCELLEME 29.01.2021 09:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda son bölümde; Gerçeği aratmayan hayallerinin bir toz bulutu gibi ortadan kaybolduğunu zannetse de bu sefer geçmişte kendisine travma yaşatan adamı görmeye başlaması bardağı taşıran son damla olmuştur. Kırmızı Oda 21.son bölümde; Bilinç altına işlediği korkuları gün yüzüne çıkan Boncuk'un rahatsızlığında hızlı bir gerileme kaydettiklerini gözlemleyen doktor hanımın kararı Sadık'ın önemli bir yol ayrımına girmesine sebebiyet vermiştir. İlaç tedavisinin yetersiz kaldığının bizzat bilincine varan doktor hanım, eskisinden çok daha bir vahim duruma gelen Boncuk'un hem kendisine hem de etrafındaki kişilere zarar verebilme ihtimalinin doğmasının ötürü hastaneye sevk edilmesi gerektiğini açıklamasının ardından Kırmızı Oda 22.bölüm fragmanı bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 82.bölüm fragmanı? Düğümler çözüldü! Sır perdesi ardına kadar aralanıyor

Kuruluş Osman 44.bölüm fragmanı: Şaşkına uğratan radikal karar! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Duyduğu karar karşısında ne yapacağını bilemeyip iki arada bir derede kalan Sadık, ilk etapta doktor hanımın kararına olumlu yaklaşmasa da evdekilerle yaptığı istişare sonucunda tedavisinin hastanede devam etmesine onay vermesinin akabinde Kırmızı Oda 22.bölüm fragmanı ekranda mı? Evdekilerin kendisi hakkındaki konuşmalarına şahit olan Boncuk, çaresizlik içerisindeyken hayalinde canlandırdığı kötü karakterin ''Onlar seni halletmeden, sen hallet onları!'' sözlerini duymasının üzerine hazırladığı yemeğe fare zehri katmasının sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

Bir Zamanlar Çukurova 81.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Aklının ucuna gelmeyecek ilginç hadise...

Mucize Doktor 47.bölüm fragmanı? Acı gerçekler yüzüne tokat gibi çarpıyor! Yüzleşme vakti geldi

KIRMIZI ODA 22.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 22.bölüm fragmanı yayına girdi.

KIRMIZI ODA 22.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 22.bölümüyle 22 Ocak Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 12
  • Nilgün 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen izleme merttttt
    Cevapla
  • Fatma gulec 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatin acı gerçekleri bunlar benim teyzeyzemde buna benzer olaylar yaptı başına gelmeyen bilemez beğenmeyenler izlemesin
    Cevapla
  • merttttt 3 yıl önce Şikayet Et
    Erkek düsmanı bir program. Hemen kaldırılmalı.
    Cevapla
  • Servet 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle deli saçması filmleri yaşanmış hikayeler diye sunarak, bu işler nasıl yapılır diye sanki ilham olması için izletilmesi inanılmaz birşey. İbret alınacak bir dizi film olduğunu düşünmüyorum. Paranoyak yapar insanı böyle filmler.
    Cevapla
  • Vicdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşamayan bilmez .Hayatın tam gerçeği sen hiç yakınının bunalıma girip 3 4 gün uyumadan durduğunu. Olmayan bir sürü şeyi gördüğünü.Cok zor.Bence yayınlansın baştan müdahale edilince kalıcılığı olmuyo.
    Cevapla
  • Mehtap 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha kötü günler geçirdik benimde kardeşim hastalandı yaşamayan bilemez
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçi ben kime anlatıyorum ki sen nerden bilirsin dert nedir
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek hikayeler insanlar sadece tanıdıklarınız kişiler değil!!! şu an benim ne yaşadığımı biliyormusun hayır !!! Sen bunu bilmeden beni veya başka insanları yargılıyamazsın anladın mı ...
    Cevapla
  • Selin 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya sadece siz ve çevrenizden ibaret değil. Siz demek ki bunları izlerken ne kadar kötü yapmamalıyım diye düşünmüyorsunuz da, nasıl yapabilirim diye düşünüyorsunuz pess
    Cevapla
  • Horona 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen izleme Servet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço