Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm 2.fragmanı: Öldürmekten beter edecek! Sürüm sürüm süründürecek

Bir Zamanlar Çukurova 82.son bölümde; Babasının el yazısıyla yazılmış gizemli mektubu şirkete ileten kişinin kim olduğunu bilmeyen Demir, okudukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyip iftiraya uğradığını düşünür. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Ümit, Fikret'in uyarısıyla vakit kaybetmeden dümen çevirip Demir'i etkisi altına alarak aralarında çekim kuvveti oluşur. Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 11.02.2021 22:16 GÜNCELLEME 11.02.2021 22:16

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Kim olabileceğini tahmin dahi edemedikleri kişi tarafından şirkete bırakılan mektupta geçen konuşmalara bir türlü anlam veremeyen Züleyha, karmaşık durum hakkında Demir'i de bilgilendirmeyi ihmal etmez. Bir Zamanlar Çukurova 82.son bölümde; Mektubun babası tarafından yazıldığına adı gibi emin olan Demir, fazladan para koparmak isteyen kişilerin iftirasına uğradığı ve babasının kendi kanından olan kimseyi öylece ortada bırakmayacağı fikrindedir.

Kuruluş Osman'da keyiflendirici transfer! Bir döndü bir döndü: Hasret nihayet son buluyor...

 

Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı: Karanlıklardan aydınlığa geçirecek! Güneş gibi doğacak

Diğer taraftan evladının geleceğini garanti altına almak ve en iyi şartlarda yetişmesini temenni eden Müjgan, Yılmaz'ın mirasının onun hakkı olduğunu düşünerek kayıp paraların izini sürmeye koyulurken, Ümit ise elini çabuk tutarak bir an evvel hedefine ulaşabilmek üzere planını devreye geçirmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm fragmanı bekleniyor. Ümit, acil durumda kaldığı ve yardım isteyecek kimsesi olmadığı bahanesiyle Demir'i ayağına kadar getirerek gerçek hissiyatını açıkça dile getirmesiyle beraber tuzağına kolay yoldan düşürürken, yaşam savaşını kaybeden Hünkar'ın anısına gerçekleştirilen ve satışı yapılacak eşyaların ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacağı müzayede gecesinde Fekeli'nin duygularının sel olup akmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm fragmanı yayında mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 83.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu,  Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm fragmanı ekrana geldi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölüm fragmanı: Zırnık koklatmıyor! Esamesi bile okunmayacak

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA ŞOKE EDEN OLAY! 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 83.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 83.bölümüyle 11 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...